Συνάντηση Δημάρχου Ζορμπά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Πέτσα

Στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα, βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη, 02.11.2022) το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Δρ. Μιλτιάδη Κύρκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, ο κ. Πέτσας με τον κ. Ζορμπά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη της Αγίας Παρασκευής, την πορεία των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναφέρθηκαν και σε πιθανούς νέους πόρους χρηματοδότησης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για μία ακόμα φορά επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Αγίας Παρασκευής και τόνισε στον Δήμαρχο πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της πόλης και να τη στηρίζει.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό που μας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του και μαζί με τον κ. Κύρκο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν γόνιμο διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας.

Ο κ. Πέτσας έχει επιδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν το πραγματικό του ενδιαφέρον για την Αγία Παρασκευή και τον ευχαριστούμε που στηρίζει ειλικρινώς την προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής.

Εμείς από την πλευρά μας, σε συνεργασία και με τον κ. Πέτσα αλλά και με όλους τους φορείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να κάνουμε την Αγία Παρασκευή μία καλύτερη πόλη».


 

Νεότερη Παλαιότερη