Πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και Υπουργείου Υγείας

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου,  πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, εκδήλωση με θέμα: «Παιδιά και έφηβοι: Το αλκοόλ ως πειρασμός ή απόδραση;», που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.  

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Διονύσης Λέκκας, ενώ βασικοί ομιλητές ήταν η Υφυπουργός Υγείας, κα. Ζωή Ράπτη,  ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ και Υπεύθυνος Τμήματος Παλαιολόγου Α΄ Αιγινητείου Νοσοκομείου, κ. Ηλίας Τζαβέλλας και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κα. Τζίνα Θανοπούλου.   

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Ευπρεπεία Καψοκεφάλου, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Ιωάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τιμολέων Κωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Νίκος Ζόμπολας, ενώ από πλευράς Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Ιωάννης Δερματάς, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κα. Μάνια Βλαχογιάννη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Θεόδωρος Μπουρλιάκος, η Αντιπρόεδρος, κα. Γιάννα Αναστασιάδου.

Στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου βρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.κ. Σταθόπουλος, Οικονόμου, Μυλωνάκης και Μουστόγιαννης καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μίνα Μουχτούρη και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Άννα Γάκη.

Παρόντες επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή», κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αλεφαντής, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων "Αργώ " - Ειδική Συμβούλος του Περιφερειάρχη Αττικής, κα. Γεωργία Πίσπα και οι Πατέρες του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, Πατήρ Σταύρος και Πατήρ Νικόλαος.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας και του Υπουργείο Υγείας προκειμένου να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι της πόλης μας.

 

Νεότερη Παλαιότερη