"Εκλεισαν" οι θέσεις για την 1η δωρεάν επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή πάνε ΜΟΥΣΕΙΟ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με στόχο να φέρει τους κατοίκους της πόλης κοντά στον Πολιτισμό ξεκίνησε πρόγραμμα θεματικών ξεναγήσεων σε μουσεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Κυριακή πάμε ΜΟΥΣΕΙΟ».

Από τη πρώτη κιόλας ημέρα όπου η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε γνωστή «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους καθώς η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης αυτής ανταπόκρισης ήταν η πρώτη επίσκεψη του προγράμματος στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, να είναι sold out από την πρώτη ημέρα διάθεσης των θέσεων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θέλει να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και να δεσμευτεί πως την επόμενη χρονιά και με τον επόμενο προϋπολογισμό, οι θέσεις θα είναι ακόμα περισσότερες έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους συνανθρώπους μας να ακολουθήσουν τις Κυριακάτικες, επιμορφωτικές εκδρομές του Δήμου μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η πλατφόρμα (www.tickettailor.com/events/55 ) για να «κλείνει» κάποιος τη θέση του στις επισκέψεις των μουσείων θα ανοίγει δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη εκδρομή σε κάθε μουσείο.

 Συγκεκριμένα:

  • Για το ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 21 Νοεμβρίου 2022
  • Για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στις 22 Ιανουαρίου 2023
  • Για το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 20 Φεβρουαρίου 2023
  • Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ στις 20 Μαρτίου 2023
  • Για τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ στις 23 Απριλίου 2023

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννη Αργυρού.

Τηλ: 213-2004539

Email: k.tsiga@agiaparaskevi.gr

mouseia 800

Νεότερη Παλαιότερη