Γ. Μυλωνάκης: Καθυστερημένη πάλι η έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ

Καθυστερημένη πάλι η έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ «τινάζει στον αέρα» τον προγραμματισμό των γονιών

Δεν… κατάφεραν πάλι να είναι έτοιμοι από τον Σεπτέμβριο!

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα αθλητικά προγράμματα και οι εγγραφές στον ΠΑΟΔΑΠ για την περίοδο 2022-2023. Το αποτέλεσμα είναι οι γονείς, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους για τις απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών τους (φροντιστήρια κ.λπ.), να μην γνωρίζουν ποιες μέρες και ώρες θα λειτουργήσουν τα αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού.

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5/10 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Πέτρος Διακογιάννης, ζητώντας από τον δήμαρχο να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η δημοτική αρχή δεν φρόντισε να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός, ώστε να διευκολυνθεί η -ούτως ή άλλως- δύσκολη καθημερινότητα των οικογενειών της πόλης μας.

Η απάντηση του κ. Ζορμπά ήταν ότι υπήρξε καθυστέρηση με την υπογραφή των συμβάσεων των απασχολούμενων στα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ.

«Ο δήμαρχος κ. Ζορμπάς ομολογεί, όπως και κ. Σταθόπουλος στην προηγούμενη θητεία του, ότι αδυνατεί να πετύχει να ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μαζί με την έναρξη των σχολείων, αδιαφορώντας αν με τον τρόπο αυτό “τινάζει στον αέρα” τον προγραμματισμό των νοικοκυριών στην πόλη μας» σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης, και προσθέτει:

«Λύσεις υπάρχουν, τις εφαρμόσαμε με επιτυχία 15 χρόνια πριν, σεβόμενοι τον οικογενειακό προγραμματισμό και τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών. Δυστυχώς ο κ. Ζορμπάς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και σε αυτό το θέμα.

Συνιστούμε υπομονή στους συμπολίτες μας για λίγο ακόμη. Η ώρα που οι πολίτες θα του γυρίσουν την πλάτη πλησιάζει, αναζητώντας έναν δήμαρχο που θέλει και μπορεί να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, σεβόμενος τις ανάγκες και τις αγωνίες των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής».




Νεότερη Παλαιότερη