Τα αγωνιστικά νέα από τον ΓΣΑΠ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα των Νεανίδων

Από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 στο γήπεδο Κοντοπεύκου στον χορό μπαίνει και η ομάδα μας των Γυναικών αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Εννοείται ότι θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Καθιστοί: Μαριλένα Γρίσπου (αρχηγός), Αναστασία Τσέρου, Χριστίνα Κυρκοπούλου, Γιάννης Κανιστράς(έφορος), Δημήτρης Χατήρας (προπονητής), Κώστας Στρατής (βοηθός προπονητή), Αθηναϊς Κακοσούρη, Άννα Ευαγγελάτου

Όρθιες: Αναστασία Σλούκα, Λαμπρινή Γεροντή, Ευγενία Πολιτοπούλου, Λυδία Χατήρα, Μαργαρίτα Ακρίβου, Αναστασία Κανιστρά, Σοφία Καράμπελα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: 47-45 (17-7, 10-15, 9-15, 11-8)

Ναι μεν, αλλά!

Φτάνει ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο για να πάρεις το παιχνίδι; Δεν φτάνει! Μαγικό λοιπόν το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα μας, με τα κορίτσια μας να τα κάνουν όλα σωστά και να φτάνουν σε ένα εντυπωσιακό 17-7! Από εκεί και μετά η καλή άμυνα του Βύρωνα σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή μας αστοχία (αναστέναξαν τα στεφάνια από τα χτυπήματα!) και την επιθετική βελτίωση των φιλοξενούμενων έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, και μάλιστα το τέλος του 3ου δεκάλεπτου βρήκε την Δόξα με 1 πόντο μπροστά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε με άμυνα για Όσκαρ, με αποτέλεσμα να περάσουν 4 λεπτά μέχρι να σκοράρει η ομάδα του Βύρωνα. Στο μεταξύ εμείς προλάβαμε να βάλουμε 2 καλάθια και να σταθεροποιήσουμε ένα οριακό προβάδισμα. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τα διαφορά να κυμαίνεται από 1 μέχρι 3 πόντους υπέρ μας, οπότε φτάσαμε (ως συνήθως) στην τελευταία επίθεση να είμαστε μπροστά με 1 πόντο και να κερδίσουμε φάουλ και βολές. Η Δέσποινα έβαλε την πρώτη , έχασε την δεύτερη και στα λίγα δευτερόλεπτα που έμειναν η ομάδα του Βύρωνα αρκέστηκε σε ένα άστοχο τρίποντο. Τέλος καλό, όλα καλά, ξεφυσήξαμε με ανακούφιση και φύγαμε γρήγορα για τα σπίτια μας γιατί πήγε 11 μιση και αύριο πρωί έχουμε και σχολείο! Την επόμενη Δευτέρα ραντεβού την ίδια ώρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Παλλήνης!

ΓΣΑΠ (Στρατής): Κανιστρά, Χατήρα 27 (1), Κείσογλου 4,  Δασκαλάκη 4, Σινιώρη, Τοτού, Τουρλίδα 4 (1), Αραβανή 4, Κέντρου, Σταματοπούλου 2, Κεχρή, Σινάνογλου Κ. 2.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 46-51 (15-19, 7-20, 13-6, 11-6) 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο 15/10 η ομάδα των Κορασίδων Α' στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας. Η νίκη ήταν δίκαιη καθώς η ομάδα μας είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το οποίο έφθασε τους +17 πόντους στη λήξη του ημιχρόνου (22-39). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων πανηγυρίζοντας τη νίκη στη λήξη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας και στον coach. Επόμενος αγώνας στο γήπεδό μας το επόμενο Σάββατο 22/10 στις 18:00 όπου θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του ΑΝΤΑΙΟΥ.


ΓΣΑΠ (Στρατής): Κεϊσογλου, Παγίδα, Λάσκαρη, Αραβανή, Κεχρή, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Κουκουμέλη, Αγριογιάννη, Μαρτάκη.    


Νεότερη Παλαιότερη