Nέα Αρχή: Σφραγίζονται εγκαταστάσεις στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Με την 810289/22-8-2022 Απόφαση της Περιφέρειας Αττικής που διανεμήθηκε στις 31/8/2022 και παραδόθηκε με δικαστικό επιμελητή στο γραφείο δημάρχου στις 6/9/2022, σφραγίζονται εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν οχήματα εντός του αμαξοστασίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σφραγίζονται οι εγκαταστάσεις παροχής υγρών καυσίμων και οι χώροι του μηχανολογικού εξοπλισμού των συνεργείων επισκευής και συντήρησης οχημάτων.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έπεται συνέχεια. Και αυτό γιατί έχουν επιληφθεί ήδη πολλές αρμόδιες αρχές, η δικαιοσύνη και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, πέραν των προστίμων που έχουν επιβληθεί.

Παρά τα σχετικά ερωτήματα που έχουμε διατυπώσει δημόσια και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχουμε πάρει απαντήσεις.

Τις επισημάνσεις μας για την παραβίαση της νομοθεσίας και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο αμαξοστάσιο, η δημοτική αρχή δεν τις έλαβε υπόψη της, ούτε άκουσε τις προτάσεις μας. Πελαγοδρομεί και προωθεί ανεφάρμοστες λύσεις που καταρρέουν με πάταγο, ενώ χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Τώρα προσπαθεί για άλλη μία φορά να κερδίσει χρόνο, χωρίς να καταπιάνεται με την ουσία του προβλήματος.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργος Οικονόμου, επικοινώνησε με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία υπογράφει την Απόφαση, της εξέθεσε σε γενικές γραμμές τις απόψεις μας και της ζήτησε να πάρει πρωτοβουλίες. Είμαστε στην διάθεση της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου, για να βρεθεί λύση.

Να σταματήσει η ανευθυνότητα και το κρυφτούλι της δημοτικής αρχής απέναντι στα κορυφαία προβλήματα της πόλης που παραμένουν άλυτα.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Νεότερη Παλαιότερη