Έληξε το καλοκαιρινό Camp του ΠΑΟΔΑΠ για τα παιδιά

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, έληξε το καλοκαιρινό Camp για παιδιά, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και το οποίο λειτούργησε σε 4 περιόδους των 15 ημερών.

Εξακόσια ένδεκα (611) παιδιά, ηλικίας 5 έως 14 ετών, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και απασχολήθηκαν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι έμπειροι και ειδικά επιλεγμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι Παιδαγωγοί μας, φρόντισαν τα παιδιά με ενδιαφέρον και αγάπη.

Την τελευταία ημέρα του Camp μας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και να συμμετάσχει στο παγνίδι τους.

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, είναι πιθανόν να κάναμε και κάποια λάθη, να υπήρχαν κάποιες ατέλειες, για τις οποίες οφείλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Θα φροντίσουμε να τα διορθώσουμε στην επόμενη διοργάνωση.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στον Οργανισμό εύχομαι, στα παιδιά και στους γονείς τους, καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά.

Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη