Αντίθετοι στη μονοδρόμηση της οδού Αγίας Τριάδος οι επιχειρηματίες - Θα ακολουθήσει διαβούλευση υποσχέθηκε ο Δήμαρχος

Την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη η ΕΝΕΒΑΠ - Ενωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε τη συνάντηση που είχε προγραμματίσει για το θέμα που είχε προκύψει με την μονοδρόμηση της οδού Αγίας Τριάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΝΕΒΑΠ παρακάτω:

Το παρών έδωσαν:

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς, ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου κ. Παπακωνσταντίνου, ο μελετητής του ΣΒΑΚ κ. Ριζομηλιώτης, το Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ, οι περισσότεροι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Αγίας Τριάδος και σε παρακείμενους δρόμους όπως και κάτοικοι των Πευκακίων.

Ενημερωθήκαμε και θέσαμε τους προβληματισμούς μας, θεωρώντας μεγάλο λάθος να περιλαμβάνει μια κυκλοφοριακή μελέτη για τα Πευκάκια την οδό Αγίας Τριάδος χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για να γίνει μια τέτοια τεράστια αλλαγή.

Οι επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών εξέφρασαν την αντίθεση τους στην μονοδρόμηση και ζήτησαν να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της συγκεκριμένης αγοράς.

Ο κ. Δήμαρχος μας υποσχέθηκε πως δεν θα προχωρήσει τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη για όλη την πόλη και θα ακολουθήσει διαβούλευση με όλους τους φορείς της πόλης που και εκεί θα είμαστε παρών να εκφράσουμε την γνώμη μας και να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας.

Θεωρούμε πως πετύχαμε τον σκοπό της συνάντησης που ήταν να ενημερωθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι επίσημα αλλά και να εκφράσουν την γνώμη τους για την μονοδρόμηση της οδού Αγίας Τριάδος ώστε να γίνει αναθεώρηση της μελέτης.

Σαν σωματείο θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αλλά και σαν κάτοικοι της πόλης θα διεκδικούμε μια ασφαλή πόλη συνολικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθουμε με προτάσεις, θεωρώντας πως η μονοδρόμηση δεν είναι λύση βάζοντας σε δοκιμασία τους συναδέλφους στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ          ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Νεότερη Παλαιότερη