Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Αγίας Παρασκευής & το "Ολοι μαζί μπορούμε"

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών, με τη συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη ολοκληρώθηκε. 

Ο Δήμος ευχαριστεί για μια ακόμα φορά  τους κατοίκους της πόλης που έδειξαν τις ευαισθησίες τους στη πράξη με την προσφορά τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως, σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών προσέφερε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Εταιρεία SKAG – Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε για να διατεθούν μέσω της δράσης ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ''  προς ενίσχυση και στήριξη των ωφελούμενων παιδιών των κοινωνικών δομών του δήμου μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και της στήριξης τους την νέα σχολική χρονιά!

Συγκεκριμένα, ο Δήμος αναφέρει: "Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα o Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας SKAG, για την ευγενική σας χορηγία με σχολικά είδη και την σημαντική συνεισφορά σας στο έργο μας.
 
Παρόμοιες ενέργειες, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, συμβάλλουν στην συνέχιση του έργου της αλληλεγγύης και της στήριξης των συμπολιτών μας, οι οποίοι χρήζουν βοήθειας".

 


Νεότερη Παλαιότερη