Η Δήμητρα Γαλανού στην "Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή"

Δήλωση Δήμητρας Γαλανού

Οι τελευταίες τρεις δημαρχιακές θητείες είχαν ως αποτέλεσμα να χρονίσουν πολλά προβλήματα στην πόλη μας, και ειδικά στην περιοχή του Τσακού που γεννήθηκα και ζω. Η έλλειψη σχεδιασμού και επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας  με ώθησαν να γίνω ενεργός δημότης.  Η απόφαση μου να συστρατευθώ με τη «Νέα Αρχή» δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και αξιολόγησης, αλλά και της γνωριμίας μου με τον Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών, γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα και έχει επεξεργαστεί τις κατάλληλες λύσεις για όσες δυσλειτουργίες κρατούν ουραγό το δήμο μας.
 
Ευχαριστώ τον ίδιο και τα στελέχη της παράταξής μας για την πρόσκληση και δηλώνω τη συμμετοχή μου στο σχεδιασμό του κοινού μας στόχου, μιας Νέας Αρχής για την πόλη που τόσο αγαπάμε.


Δήλωση Γιώργου Οικονόμου

Καλωσορίζουμε την συμπολίτισσα  φιλόλογο Δήμητρα Γαλανού στη δημοτική μας παράταξη.   

Η Δήμητρα είναι μία δυναμική γυναίκα, με έντονη προσωπικότητα και  κατασταλαγμένες  απόψεις που τις εκφράζει δημόσια και  με θάρρος. Διεκδικεί πολύ καιρό τώρα την επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς της και της πόλης, με επιχειρήματα και προτάσεις, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα. Ως εκπαιδευτικός και μητέρα δύο παιδιών έχει παρέμβει δυναμικά και αποτελεσματικά σε θέματα παιδείας, σχολικής στέγης, παιδικών σταθμών, φύλαξης, ασφάλειας, λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων και των κοινωνικών δομών του δήμου.  Θα είναι πολύ  σημαντική η συνδρομή της στα θέματα που θα καθορίσουν το αύριο της πόλης μας και το μέλλον των παιδιών μας. Οι ενεργοί δημότες με σημαντικό ρόλο στην πρώτη γραμμή της  προσπάθειας που κάνουμε για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας.

Καλή επιτυχία Δήμητρα

                     
Γιώργος Οικονόμου
Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Γαλανού Δήμητρα είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος διπλωμάτων αγγλικής και ιταλικής γλώσσας, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Παιδοψυχολογίας και Φιλοσοφίας. Είναι μητέρα δύο παιδιών και κόρη του κλιπόντος δικηγόρου παρ΄ Αρείω Πάγω, Κωνσταντίνου Π. Γαλανού.

Νεότερη Παλαιότερη