Νέα Αρχή: Λάθη επί λαθών Ζορμπά με κόστος στην προσχολική αγωγή


Η αιφνιδιαστική πρόταση και απόφαση της Δημοτικής Αρχής προ διμήνου να παύσει τη λειτουργία του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού στην οδό Τρωάδος, προκάλεσε την αντίδραση αντιπολίτευσης και δημοτών. Η δικαιολογία για το λουκέτο ήταν η μη συμμόρφωση του ιδιοκτήτη για την απαραίτητη ανακαίνιση στην οποία θα έπρεπε να προβεί το κτίριο, ώστε να θεωρείται ασφαλές και ικανό προς νόμιμη χρήση. Επικαλούνταν, μάλιστα, την αδυναμία εύρεσης του ιδιοκτήτη για ανανέωση της σύμβασης, ενώ - ως δια μαγείας- ο ιδιοκτήτης βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα για να μισθώσει το εν λόγω κτίριο για... νηπιαγωγείο.
 
Με βάση την απόφαση της 28ης Ιουλίου 2022 δίνεται για άλλη μια φορά παράταση ενός έτους στην καταληκτική προθεσμία για ορισμένα δικαιολογητικά νόμιμης λειτουργίας των, εν λειτουργία, παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους.

Για άλλη μια φορά, με θύμα τις δομές προσχολικής αγωγής σε αυτή την περίπτωση, ο δήμαρχος αποδεικνύεται ελλιπής ως προς τις ικανότητές του, ανενημέρωτος και ανίκανος να διοικήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη