Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Δήμο από τον ΠΑΟΔΑΠ


Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, που παρακολούθησαν την συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Ήταν η τελευταία από μια σειρά δέκα ποιοτικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ για το καλοκαίρι του 2022.


Η πολυμελής Ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Ελευθερίου Καλκάνη απέδωσε την Εισαγωγή «Κοριολανός» και την Συμφωνία αρ. 5, με τρόπο που καθήλωσε το κοινό, στο υπέροχο Ανοικτό Θέατρο «Irene Bailey» του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, μέσα στο δάσος του Υμηττού.

Μετά το πέρας της συναυλίας, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον Μαέστρο και στην Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων για την προσφορά τους στην προαγωγή του Πολιτισμού και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την μακρόχρονη προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.


Την συναυλία παρακολούθησαν, επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, η Vice President Public Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κα Κλώντια Καρύδη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος,  ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Άννα Γάκη και κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης,  η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κα Μάνια Βλαχογιάννη, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κυρίες Γιάννα Αναστασιάδου και Δώρα Ρουμελιώτη, ο πρώην Κοσμήτωρ του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής κ. Νίκος Γεωργαντζόγλου, η Πρόεδρος των Σπουδαστών του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής κα Φρίντα Δημουλή και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διονύσου κα Σοφία Κατσίγιαννη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με  την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ
Σπύρος Παπασπύρος


 

 

 
 

 

Νεότερη Παλαιότερη