Αυτοψία εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κεχρή στον υπό ανέγερση Παιδικό Σταθμό στα Πευκάκια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής πραγματοποίησε αυτοψία προόδου εργασιών στο χώρο ανέγερσης του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αγίας Παρασκευής στην περιοχή των Πευκακίων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει στη σχετική δημοσίευσή του:

Στην πρώτη μου επίσκεψη, ως Πρόεδρος της Επιτροπής για την Πορεία Υλοποίησης του Έργου, στον υπό κατασκευή Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο Ο.Τ 328, στα Πευκάκια, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Πολύ σύντομα, η πόλη της Αγίας Παρασκευής θα διαθέτει έναν από τους πλέον σύγχρονους παιδικούς σταθμούς στην Αττική, με όλες τις απαραίτητες υποδομές για τη φιλοξενία των παιδιών και το κατάλληλο προσωπικό, ώστε τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση και τη γνώση.

Ως Περιφερειακή Διοίκηση, με τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Πατούλη, παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, για έργα προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Με σχέδιο, συνεργασία και ομοθυμία, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον πολίτη.


 

Νεότερη Παλαιότερη