Eνημέρωση κατοίκων από το Σύλλογο Κοντοπεύκου για τη μεταστέγαση του αμαξοστασίου καθαριότητας

Συγκέντρωση ενημέρωσης των κατοίκων πραγματοποίησε χθες Κυριακή 5 Ιουνίου ο Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων με αφορμή την απόφαση 37/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απρίλη με τον τίτλο «Λήψη απόφασης για την μίσθωση χώρου για την μεταστέγαση του προσωπικού της Διεύθυνσης Καθαριότητας και του τμήματος πρασίνου».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, καθώς επίσης, και η εισήγηση από τον Πρόεδρο:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση των κατοίκων για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απρίλη με θέμα την ενοικίαση χώρου στον οποίο θα μεταστεγαστούν δραστηριότητες που σήμερα υπάρχουν στο Αμαξοστάσιο Καθαριότητας.

Την συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους κατοίκους, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο κ. Γ. Μπαξεβάνης, ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Γ. Σταθόπουλος, Γ. Οικονόμου, Γ. Μυλωνάκης, Α. Γκιζιώτης, Π. Αντωνίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργυρός.

Προεδρείο συγκρότησαν 2 έμπειρα και καταξιωμένα μέλη του Συλλόγου ο κ. Μ. Γαβράς και η κ. Α. Ζιώγα. Δόθηκε η δυνατότητα σε όλους και όλες  - στο μέτρο του δυνατού -  να καταθέσουν τις απόψεις τους και να φύγουμε όλοι γνωρίζοντας καλύτερα τις απόψεις των άλλων και το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Νεότερη Παλαιότερη