Κώστας Τσιαμπάς: Να σταματήσουν οι αυτοσχεδιασμοί και να δοθεί λύση με τον παιδικό σταθμό της Τρωάδος

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Το μέλλον της ζωής μας, το μέλλον της υπέροχης πόλης μας. Γι’ αυτό και αποτελεί χρέος μας να είμαστε προσεκτικοί και μεθοδικοί σε κάθε θέμα που τα αφορά και επηρεάζει την καθημερινότητά τους.
    
Δεν αξίζει στους συμπολίτες μας το κατάντημα να κλείνει ένας Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός, επειδή διαδοχικά οι δημοτικές αρχές, και η αντιπολίτευση, υποτίμησαν το πρόβλημα και το άφησαν να διογκώνεται. Δεν έδωσαν λύση όταν έπρεπε.
    
Σήμερα, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό σταθμό της Τρωάδος, καθώς και οι γονείς τους, καλούνται να πληρώσουν το τίμημα της ανεπάρκειας εκείνων που από το 2017 δεν εξασφάλισαν παιδικό σταθμό σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σχετικής νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών.               
             
Έστω και τώρα, κατόπιν εορτής, μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Φτάνει να ακούσουμε τους συμπολίτες και τις αγωνίες τους. Και να δώσουμε μάχες για την Αγία Παρασκευή, όχι για την προσωπική προβολή και την προσωπική ατζέντα του καθενός.     
    
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να σταματήσουν τους αυτοσχεδιασμούς και τα λάθη του παρελθόντος και με  ¨ΟΡΑΜΑ¨  να σχεδιάσουμε   όλοι μαζί με συναίνεση το αύριο της πόλης μας. 


Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Νεότερη Παλαιότερη