Και στο Κοντόπευκο από φέτος Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "Θανάσης Βέγγος

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα υλοποιήσει φέτος την επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής, να λειτουργήσει παράρτημα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "Θανάσης Βέγγος" και στο Κοντόπευκο.

Οι κινηματογραφικές προβολές, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Λυκούργου και Αρτέμωνος), από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Οι προβολές θα συνεχισθούν στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:
    
  • Η δημιουργία μιας πολιτιστικής δομής, στο Κοντόπευκο
    
  • Η διευκόλυνση της προσβάσεως στον Κινηματογράφο, για τους κατοίκους του Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων
    
  • Η επιμήκυνση της κινηματογραφικής περιόδου για έναν μήνα περίπου και η επακόλουθη μακρύτερη περίοδος ψυχαγωγίας για όλους τους συμπολίτες μας, αφού οι ταινίες που θα προβληθούν στους δυο χώρους θα είναι διαφορετικές. Στο 7ο Δημοτικό, θα υπάρχει μόνο μια προβολή ανά ημέρα.

Το εγχείρημα φέτος θα είναι πιλοτικό. Εφ΄όσον υπάρξει αποδοχή του από τους συμπολίτες μας, που θα φανεί από την συμμετοχή τους, θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια με καλύτερους όρους και συνθήκες.


Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη