Νέα Αρχή: Καταδικάζουμε τις ενέργειες που αμαυρώνουν τις επιτυχίες των συλλόγων

Ανοδος, πανηγυρισμοί και... εντάσεις

Την περασμένη Κυριακή χειροκροτήσαμε  και πανηγυρίσαμε μία  σημαντική νίκη,  που οδηγεί την ομάδα μας την θρυλική ΣΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους που συνετέλεσαν σ' αυτό το αποτέλεσμα.

Στον προπονητικό team, στους παίκτες, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στους φιλάθλους μας Αγιοπαρασκευιώτες, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Στην  νέα πορεία της ομάδας μας, στην πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική Γ’ Εθνική, πρέπει να σταθούμε ενεργά όλοι δίπλα της.

Παραφωνία στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και χαρά όλης της αθλητικής οικογένειας της πόλης μας,  οι  άστοχες ενέργειες της Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ που προκάλεσαν, στην κορύφωση της προσπάθειας του Συλλόγου, ένταση και την έντονη αντίδραση του ΑΟ Αγίας Παρασκευής με σχετική ανακοίνωση, που χρήζει προσοχής και διερεύνησης.

Κάποιοι  όμως  ανεγκέφαλοι,  εκμεταλλευόμενοι αυτή τη κατάσταση, προέβησαν σε καταδικαστέες ενέργειες και υβριστικά συνθήματα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ.

Καταδικάζουμε το γεγονός και τέτοιες συμπεριφορές για τις οποίες δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό.

Κάνουμε έκκληση ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

να  μην επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργεί εντάσεις και να αμαυρώνει τις επιτυχίες και τις προσπάθειες των Συλλόγων.

Ο αθλητισμός μας ενώνει. Χρειάζεται όμως αθλητική παιδεία για να μπορείς να τον υπηρετείς από θέση ευθύνης. Ας τον κρατήσουμε μακριά από παθογένειες και αντιπαραθέσεις και  ας  ασχοληθούμε με τα ουσιαστικά προβλήματά του,  που για την πόλη μας είναι πολλά και συσσωρευμένα.

                                                                         

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


 

Νεότερη Παλαιότερη