Υπεγράφη η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων & πλατειών στην Αγία Παρασκευή

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση που, θα ωφελήσει άμεσα την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης μας, προχώρησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Χθες, Πέμπτη 12.05.2022, υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση των κάτωθι πλατειών της πόλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Γιώργου Μπαμπουκλή:

- Κεντρική Πλατεία Αγίας  Παρασκευής
 
- Πλατεία Αγίας Τριάδος

- Πλατεία Μικράς Ασίας (πρώην Αρκαδίου)

- Πλατεία Μελίνας Μερκούρη
 
- Πλατεία Τσακού

Σκοπός της παρέμβασης αυτής, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι (6) μήνες,  είναι η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των πλατειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και η εγκατάσταση και υλοποίηση ενός σύγχρονου, έξυπνου συστήματος τηλεδιαχείρισης φωτιστικών σωμάτων LED.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως, όλα τα φωτιστικά σώματα τύπου κορυφής θα ενταχθούν σε έξυπνο σύστημα τηλεδιαχείρισης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος του φωτισμού των εν λόγω πλατειών εξ’ αποστάσεως.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας, δήλωσε: 
«Είμαστε ευτυχείς που προχωρήσαμε στην υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης. Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε και θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να έρθει η πόλη και οι πολίτες ακόμα πιο κοντά στην νέα ψηφιακή εποχή.  Κάτι άλλωστε που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της παρούσας Δημοτικής Αρχής».

Νεότερη Παλαιότερη