Πρόκριση στη Β φάση του Τουρνουά για τις Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε η Α φάση του Τουρνουά Παγκορασίδων  της ΕΣΚΑ, στο οποίο ο Σύλλογός μας συμμετείχε με δύο ομάδες (ΓΣΑΠ και ΓΣΑΠ Β). Η ομάδα ΓΣΑΠ (αθλήτριες γεννημένες κυρίως το 2007) κατετάγη δεύτερη στον όμιλό της και προκρίθηκε στην Β φάση, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τις ομάδες του Προμηθέα Χαλανδρίου και τον ΓΣ Άρτεμις Αχαρνών.

 ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - 29-64

Το Σάββατο 21/5, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα Λέων από το Κορωπί στο κλειστό γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου για τον τελευταίο αγώνα της Α’ φάσης του τουρνουά παγκορασίδων στον 3ο όμιλο. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και το εισιτήριο για τη Β’ φάση, τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυναμικά με ωραίες συνεργασίες και καλές τελικές προσπάθειες καταφέρνοντας να έχουν σαφές προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να «αδειάζουν οι μπαταρίες» κάποιων κοριτσιών μας ,αλλά δεν ήταν δυνατόν να ανατραπεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Ευχαριστούμε την Αμάντα, την Εμμαντίνα, την Ιωάννα και τη Μάρα που κάλυψαν τις θέσεις των κοριτσιών που απουσίαζαν λόγω εξετάσεων αγγλικών.  Επόμενος αγώνας για τη Β’ φάση είναι το Σάββατο 28/5 στις 6μμ στο Κοντόπευκο απέναντι στην ομάδα  ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Λάσκαρη Μ, Κουκουμέλη Α, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεϊσογλου Μ, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Κασκαβέλη Α, Τούτση Ε, Μαρτάκη Ι, Ιωάννου Μ

                                              
ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - Γ.Σ.Α.Π.

 

Έκλεισε ο πρώτος γύρος του τουρνουά της ΕΣΚΑ για τα τζούνιορ Α, με την πέμπτη αγωνιστική να μας βρίσκει να χάνουμε εκτός έδρας από την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Τα κορίτσια μας ήταν πολύ δυνατά στην άμυνα, όμως για μία ακόμα φορά δεν τα πήγαν τόσο καλά στις τελικές προσπάθειες.

Το ερχόμενο Σάββατο 28/5, η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας, με τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη): Πολυχρονοπούλου, Κυρκοπούλου, Βλάχου, Πρίφτη, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντρακότι, Πολυμένου, Καραπατή.
 

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β

ΓΣΑΠ-ΑΧΙΛΕΥΣ ΑΕ

Στην 5η  αγωνιστική οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας συναντήθηκαν με τις αθλήτριες της ομάδας Αχιλλεύς ΑΕ, όπου υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους έπαιξαν ανταγωνιστικά.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εξαιρετική τους προσπάθεια να μάθουν και να χαίρονται το άθλημα του μπάσκετ.

ΓΣΑΠ (Αποστολάκη): Λιάρου,  Αθανασίου, Θεοδωροπούλου, Αθανασοπούλου, Ανδρεούλη, Φουρναράκη, Μαντζαβίνου,  Ανδρουλιδάκη, Μητροπέτρου, Πικέλα, Κοντογιώργη, Σπηλιοπούλου, Μερκούρη.

Νεότερη Παλαιότερη