«Νίκη»: Κλείνει παιδικό σταθμό η δημοτική αρχή Ζορμπά

Αφού έχει κλείσει μέχρι στιγμής ένα ΚΕΠ και δυο Δημοτικά ιατρεία (και έχει αδρανοποιήσει το 3ο) ο Β. Ζορμπάς αιφνίδια και ακατανόητα, κλείνει έναν Παιδικό Σταθμό του Δήμου μας.

Αυτήν την απόφαση πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών με τις ψήφους μόνο της παράταξης του και με πλήρη διαφωνία όλων των παρατάξεων και των Συλλόγων.

Ο Παιδικός σταθμός έχει δυναμικότητα 60 περίπου παιδιών, ξεκίνησε την λειτουργία του επί Δημοτικής αρχής Αντ. Σιδέρη και η απόφαση Ζορμπά δεν ήταν γνωστή ούτε στους εργαζομένους.

Η αιφνίδια αυτή ενέργεια να κλείσουν Παιδικό σταθμό, με επίκληση ασυνέπεια και ασυνεννοησία με τον ιδιοκτήτη, δείχνει απόλυτη ανικανότητα και προκαλεί μεγάλη έκπληξη διότι δεν έχουν, ακόμη, ξεκινήσει οι αιτήσεις γονέων για φιλοξενία παιδιών τον επόμενο χρόνο!

Έτσι, ουδείς γνωρίζει πόσα παιδιά θα χρειαστεί να φιλοξενήσουμε το 2022-23, δηλ. την πρώτη μετά το 2020 χρονιά χωρίς πανδημία.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση της Δημοτικής αρχής Ζορμπά, απόφαση που θα υποβαθμίσει τους Παιδικούς σταθμούς με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΥΓ1: Η μελέτη που μας παρέδωσε ο κ. Ζορμπάς για οικοδόμηση νέου Παιδικού σταθμού στα Πευκάκια είχε δεκαεπτά (17)!!! σημαντικότατες ελλείψεις (ανυπαρξία μελέτης ΚΕΝΑΚ, ανυπαρξία τευχών υπολογισμών στα Η/Μ, ελλιπέστατη Τεχνική περιγραφή κ.λπ.) σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας.

Κάναμε πολύ δουλειά και έτσι ολοκληρώθηκαν και η μελέτη και η άδεια δόμησης (που ψευδώς ισχυρίζεται ότι υπήρχε) του Παιδικού Σταθμού.

Με ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, λοιπόν, από την Δημοτική μας αρχή έχουν περάσει 3 σχεδόν χρόνια Δημαρχίας του και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το έργο.

Σε κάθε περίπτωση η κατηγορία για αδιαφορία μας, είναι απολύτως ψευδής και κακοήθης.

ΥΓ2: Οι παραληρηματικές του παρομοιώσεις για κάποιους Παιδικούς σταθμούς ως καλύβες του Καραγκιόζη , τον αφορούν προσωπικά. Ήταν Αντιδήμαρχος ο ίδιος, όταν έγιναν οι ενοικιάσεις των κτιρίων.



Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»


Σχετικά:

2020-11-14 Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

2022-04-18 Η αλήθεια για τον νέο Παιδικό Σταθμό στα Πευκάκια

2022-05-18 ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ



Νεότερη Παλαιότερη