Τουρνουά για τις Παγκορασίδες και τα Τζούνιορ του ΓΣΑΠ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΓΣΑΠ – Βριλησσιακός Α.Ο.

 

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Συνεχίζεται το Τουρνουά Παγκορασίδων  της ΕΣΚΑ, στο οποίο ο Σύλλογός μας συμμετέχει με δύο ομάδες (ΓΣΑΠ και ΓΣΑΠ Β, ο μοναδικός σύλλογος που έχει δύο ομάδες). Η ομάδα ΓΣΑΠ αποτελείται κυρίως από αθλήτριες γεννημένες το 2007 και η ομάδα ΓΣΑΠ Β το 2008 και μερικές το 2009.  Ο στόχος των ομάδων μας είναι μια όσο το δυνατόν καλή πορεία, αλλά κυρίως η βελτίωση των αθλητριών και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αγωνιστική δραστηριότητα είχε μόνο η ομάδα
ΓΣΑΠ Β.

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ- ΓΣΑΠ Β: 59-46


Tο Σάββατο 7 Μάϊου  διεξήχθη ο τέταρτος αγώνας της ομάδας μας για το τουρνουά ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Τα κορίτσια μας  μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ παρόλο που ήταν μόνο 9 παίχτριες μετά την αποχώρηση και μίας από τραυματισμό. Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αγώνα στο ίδιο γήπεδο τον Ιανουάριο για το Τουρνουά των Κορασίδων  τα κορίτσια μας ήταν σαφώς βελτιωμένα  και αν η ομάδα ήταν πλήρης σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Παρά την  ήττα, ο αγώνας με  αξιόλογο αντίπαλο ήταν σημαντική εμπειρία για τα κορίτσια. Το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχουν δύο αγώνες ( οι τελευταίοι του Τουρνουά για φέτος) για την ομάδα μας. Το Σάββατο στο γήπεδο μας με τον ΕΦΑΟΖ και την Κυριακή εκτός έδρας με την ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

ΓΣΑΠ (Βασίλης Μπούντας): Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά, Κασκαβέλη, Μαρτάκη, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Ζαγλανίκη.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ


Στην διοργάνωση της ΕΣΚΑ των μικρότερων ηλικιών ο Σύλλογός μας συμμετέχει με δύο τμήματα για να νοιώσουν όλα τα  παιδιά  την χαρά της συμμετοχής και να  αποκτήσουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν υπάρχει επίσημη βαθμολογία και δεν αναγράφεται το σκορ.
 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α

Γ.Σ.Α.Π. – Βριλησσιακός Α.Ο.


Την Κυριακή 8/5, τα μικρά αστέρια του συλλόγου μας, αντιμετώπισαν εντός έδρας την ομάδα του Βριλησσιακού Α.Ο. για την τρίτη αγωνιστική του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ της ΕΣΚΑ. Αν και ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα στις πρώτες περιόδους, στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι τους κι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα.

Γεγονός είναι ότι είχαν απέναντί τους μια εξίσου δυνατή και οργανωμένη ομάδα που κατάφερε τελικά να πάρει το παιχνίδι. Έτσι μετά τις πρώτες δύο νίκες του τουρνουά ήρθε και η στιγμή για μία ήττα.

Ο αγώνας είχε σε όλη του τη διάρκεια πολύ έντονες φάσεις με αποτέλεσμα όλες οι αθλήτριες να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες που θα τις δυναμώσουν περισσότερο για τις επόμενες αγωνιστικές.

Την ερχόμενη Κυριακή 15/5, η ομάδα μας παίζει ξανά εντός έδρας, με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Γ.Σ.Α.Π (Ναζίρη):
Πολυχρονοπούλου, Κυρκοπούλου, Βλάχου, Πρίφτη, Γιάλα, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντρακότι, Πολυμένου, Καραπάτη.


ΟΙΩΝΟΣ ΑΠΣ - ΓΣΑΠ Β

Ολοκλήρωσαν και την 3η αγωνιστική οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας, όπου υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους συμμετέχουν μόνο για την  εμπειρία σε ένα τουρνουά που οι αντίπαλοι είναι κατά βάση μεγαλύτερης ηλικίας.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τις προπονήτριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια να μάθουν και να χαίρονται το άθλημα του μπάσκετ.

ΓΣΑΠ Β΄ (Αποστολάκη):
Ανδρουλιδάκη, Λιάρου, Πικέα, Μητροπέτρου, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Αθανασοπούλου, Ανδρεούλη, Φουρναράκη, Μαντζαβίνου.

Νεότερη Παλαιότερη