Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων ΠΑΙΣΔΑΠ την Κυριακή 8/5

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής καλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που διοργανώνει την Κυριακή 8-5-2022 και ώρα 10:30, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Λυκούργου και Αρτέμωνος):

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Κάθε χρόνο ορίζονται οι νέοι όροι φιλοξενίας που καλούνται οι γονείς να υπογράψουν την περίοδο των εγγραφών με την ελπίδα ότι θα φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς. Ως γονείς πρέπει να έχουμε λόγο και άποψη, είναι θέμα που επηρεάζει άμεσα τα παιδιά μας αλλά και το οικογενειακό μας εισόδημα.

Ο Σύλλογος Γονέων επιδιώκει μέσα από συζήτηση στην Γενική Συνέλευση  να καταλήξουμε στις αλλαγές που θα καταθέσουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο των παιδικών σταθμών.

Οι όροι καθορίζουν:

- την οικονομική επιβάρυνση των γονέων μέσα από τα τροφεία

- την διαδικασία επιλογής παιδιών που κάθε χρόνο αφήνει έξω από τους παιδικούς πάνω από 130 παιδία.


Σας καλούμε όλους στην Γενική Συνέλευση ακόμα και από το αν του χρόνου το παιδί σας δεν θα είναι σε παιδικό σταθμό και συνεχίσει στο νηπιαγωγείο. Θεωρούμε ότι είναι ευθύνη όλων μας να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο για όλα τα παιδιά.

Ισχυρός Σύλλογος Γονέων που έχει αποτέλεσμα είναι ο Σύλλογος με ζωντάνια και συμμετοχή.
 

Όσοι γονείς θα έρθετε με τα παιδιά σας, σε διπλανό χώρο και παράλληλα με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, μπορείτε να αφήσετε τα παιδάκια σας, σε κεφάτες δασκάλες να κατασκευάσουν όμορφες εργασίες με λουλούδια για τη γιορτή της μητέρας.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

 

Νεότερη Παλαιότερη