Η "Νέα Αρχή" στον Σύλλογο «Αλληλεγγύη»


Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Οικονόμου με αντιπροσωπεία στελεχών της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σύλλογο «Αλληλεγγύη». Παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά και διάφορα δώρα στο πλαίσιο της ενίσχυσης του σπουδαίου εθελοντικού έργου που προσφέρουν.

Στις δύσκολες ώρες που βιώνουν πολλοί  συμπολίτες μας, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της ακρίβειας, τέτοιες δομές και σύλλογοι όπως η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δίνουν καθημερινό αγώνα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Το κάνουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Πολλές οικογένειες συμπολιτών μας έχουν την στήριξη της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Και φυσικά όλη αυτή η δράση χωρίς ένα ευρώ κρατικής ή δημοτικής ενίσχυσης. Με την δική τους προσπάθεια και την ενίσχυση των συνδημοτών μας.
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ την προσπάθειά τους γιατί πραγματικά ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή και “πιάνει τόπο”.

Ο Γιώργος Οικονόμου μαζί με τα στελέχη της Νέας Αρχής ενημερώθηκαν και για τις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, εξήραν το έργο που επιτελείται και αντάλλαξαν θερμές ευχές.

Νεότερη Παλαιότερη