Νέα Αρχή: Η μαύρη προπαγάνδα ξαναχτυπά ...για το Κολυμβητήριο


Κάποιοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την ιστορία της πόλης και να διαγράψουν ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο:

Βασίλης Ζορμπάς. Αυτός στην προηγούμενη θητεία του ακύρωσε τον διαγωνισμό του κολυμβητηρίου και επιχείρησε να μπαζώσει τον χώρο ως θιασώτης της «ολικής καθαίρεσης». Την τελευταία στιγμή τον σταμάτησαν γιατί τον ενημέρωσαν ότι κοστίζει πολύ.  Αυτός δεν το ήθελε και δεν βρήκε χρηματοδότηση. Αυτός άλλαξε γνώμη οκτώ φορές. Αυτός ήθελε το κολυμβητήριο στα Πευκάκια. Αυτός ήθελε διαδημοτικό κολυμβητήριο με τον Δήμο Χολαργού στον λόφο Τσακού. Αυτός άλλαζε γνώμη κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτός επιτέλους κατάλαβε τα λάθη και τις παλινωδίες του και στο προεκλογικό του φυλλάδιο παρουσίασε  ανοικτό κολυμβητήριο στην Νέα Ζωή με 35άρα πισίνα και θέσεις στάθμευσης υιοθετώντας την πρόταση του συμπολίτη Πολ. Μηχανικού Γιώργου Καράμπελα.

Όχι ότι δεν υπήρχαν ευθύνες και λάθη από το παρελθόν, αλλά το  να διαγράφουν επιλεκτικά τα πιο κραυγαλέα και καθοριστικά, αποτελεί θράσος και υποκρισία. Τις πετάνε όμως, όπως πάντα αλλού, σε άλλη κατεύθυνση γιατί πάντα οι άλλοι φταίνε…

Τώρα αφού άλλαξαν για άλλη μία φορά γνώμη, αποφάσισαν αυθαίρετα χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κινηθούν με τον Νόμο περί αυθαιρέτων. Με τον παλιό σχεδιασμό που κρίθηκε ασύμφορος και μη βιώσιμος. Με 50αρα πισίνα, χωρίς θέσεις στάθμευσης. Και από πλευράς χρηματοδότησης, εξασφάλισαν  1000 ευρώ από την Περιφέρεια αλλά ενέγραψαν 2.000.000 στο Τεχνικό Πρόγραμμα, απέτυχαν να το εντάξουν στο Αντώνης Τρίτσης, πήγαν για δάνειο στο Ταμείο Παρακαταθηκών, ενώ δύο χρόνια προσπαθούν να πάρουν το δάνειο για το "Μακρή" και τέλος στην τελευταία ημέρα της πρόσκλησης του ΥΠΕΝ ανακάλυψαν το Ταμείο Ανάκαμψης.

Και συγκάλεσαν εκτάκτως την Οικονομική Επιτροπή, για να δώσουμε λευκή επιταγή και νομιμοποίηση στην προχειρότητα και  στην υποβάθμιση της περιοχής. Χωρίς μελέτη, με συρραφή συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα έφταναν την επόμενη ημέρα και χωρίς φυσικά τεχνική περιγραφή, πρόβλεψη για θέσεις στάθμευσης και μελέτη βιωσιμότητας είχαν την απαίτηση να ψηφίσουμε ναι!!! Την αποχή μας από την ψηφοφορία ο γνωστός συντάκτης των ανακοινώσεων του δημάρχου, θιασώτης της μαύρης προπαγάνδας, την μετέφρασε ως στάση και άποψη κατά του κολυμβητηρίου!!!

Να τον χαίρεσαι δήμαρχε. Άξιος ο  συνεργάτης σου που σε συναγωνίζεται στα ψέματα και στην διαστρέβλωση.

Η θέση μας είναι γνωστή στους δημότες και πριν και τώρα και αυτή στηρίζουμε. Ο επικεφαλής στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής επανέφερε την  πρότασή μας και μάλιστα με  δωρεά μελέτης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου αλλά δεν πήρε απάντηση.

Γιατί ο δήμαρχος και οι όμοιοι του δεν ενδιαφέρονται να κάνουν έργο αλλά να βρουν υλικό για τα προεκλογικά τους φυλλάδια και φορτώσουν την ανεπάρκειά τους σε περίπτωση αποτυχίας ή καθυστέρησης στους αντιπάλους!


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη