Nέα Αρχή: Η πόλη πνίγεται κι αυτοί... πάλι τα ίδια


Σε μία πόλη που αναζητεί με μαζικές και απεγνωσμένες εκκλήσεις από τους δημότες ένα καλύτερο επίπεδο καθαριότητας, η διοίκηση Ζορμπά παρά τις διαβεβαιώσεις  δεν μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα. Να εφαρμόσει τους νόμους και τους κανονισμούς, αλλά και τις υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζομένους. Είχαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλώσεις κατά καιρούς ότι  θα τακτοποιούνται άμεσα οι εκκρεμότητες των υπερωριών. Λάβαμε όμως προχθές ενημέρωση από τον Σύλλογο των εργαζομένων στην καθαριότητα ΣΕΡΔΑΠ ότι “άφησαν πάλι τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ στην καθαριότητα του Δήμου μας  για πολλούς μήνες   με απλήρωτες υπερωρίες !!!” με αποτέλεσμα όλοι οι εργαζόμενοι να απέχουν από την υπερωριακή εργασία.

Τι  φταίει πάλι;  Κανείς δεν ξέρει. Τις συνέπειες όμως τις βιώνουμε. Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στην πόλη μας με βουνά από σκουπίδια!!! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι για να καταλάβει η δημοτική αρχή ότι η παραβίαση της νομοθεσίας και η καθυστέρηση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας, έχει σοβαρές επιπτώσεις;  Έτσι αντιλαμβάνονται  την προστασία της δημόσιας υγείας;
 
Κάνουμε έκκληση προς όλους και κυρίως προς την δημοτική αρχή, να ασχοληθεί και να λύσει το πρόβλημα.  Η πόλη δεν αντέχει άλλο.  


ΝΕΑ ΑΡΧH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη