Προς χρήση ο αθλητικός χώρος του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»

Υπεγράφη, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, το Πρωτόκολλο Διοικητικής Παραλαβής του αθλητικού χώρου του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Τχου Χρ. Σπυρούδη») και ο χώρος παραδόθηκε για χρήση στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ). 
 
Από την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, ο χώρος θα παραδοθεί για χρήση στους δημότες-κατοίκους και στα Αθλητικά Σωματεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο ΠΑΟΔΑΠ και το οποίο θα δημοσιοποιηθεί.

Θα πρέπει να τονισθεί, ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι πάρκο αναψυχής αλλά χώρος αθλήσεως, οργανωμένης ή ατομικής. Για την προστασία του χώρου και των εγκαταστάσεών του αλλά και για την βέλτιστη χρήση του, παρακαλούμε:

α. Να εισέρχεσθε στον χώρο με κατάλληλα αθλητικά υποδήματα.

β. Μην εισέρχεσθε στον χώρο με παιδικά αμαξίδια, ποδήλατα, τροχοσανίδες (scates) ή οποιοδήποτε τροχήλατο.

γ. Δεν επιτρέπεται η είσοδος κατοικιδίων ζώων

δ. Διατηρείτε την καθαριότητα του χώρου και των εγκαταστάσεων υγιεινής. Υπάρχουν αρκετοί κάδοι στον χώρο, για τα απορρίμματα.

ε.
Ενημερωθείτε και ακολουθείστε τις οδηγίες του αρμόδιου, για την επιτήρηση του χώρου και την εκτέλεση των προγραμμάτων, προσωπικού.

στ. Φροντίστε για την ασφάλεια των προσωπικών σας ειδών

ζ. Φροντίστε για την προσωπική σας ασφάλειά σας αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων χρηστών του χώρου

η. Σεβασθείτε τους περιοίκους, ιδίως κατά τις ώρες κοινής ησυχίας

θ. Για οποιαδήποτε απορία-παρατήρηση, απευθυνθείτε στον ΠΑΟΔΑΠ τηλεφωνικώς (καθημερινές 8 π.μ.-3 μ.μ., στο τηλέφωνο 210-6002223, εσωτ. 1 ή 6) ή μέσω της εφαρμογής που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.paodap.gr


Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ
Νεότερη Παλαιότερη