Συνδημότης μας στη Σουλίου υποστηρίζει έμπρακτα ότι η βρωμιά είναι η υπόλοιπη μισή αρχοντιά

Μία απαράδεκτη εικόνα καταγγέλλουν κάτοικοι στη γειτονιά της Σουλίου από κάποιον ο οποίος μετακόμισε αλλά φρόντισε να δημιουργήσει πρώτα μία μικρή χωματερή για να τον θυμόμαστε. Το γεγονός έχει λάβει αρκετή έκταση, ώστε ο Δήμαρχος να ζητά δημόσια περισσότερα στοιχεία για να κινηθεί ανάλογα ο Δήμος.

Αυτή η εικόνα έρχεται προς απόδειξη όσων έχουμε πει τόσο καιρό ότι η καθαριότητα δεν είναι μόνο θέμα της υπηρεσίας καθαριότητας αλλά και των κατοίκων αυτής της πόλης. Επίσης φαίνεται ότι η νοοτροπία με φιλάνθρωπο πέπλο του "τα βγάζω έξω μπας και τα θέλει κανείς φτωχός", τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα αφού στην ουσία δημιουργεί πολλαπλές εστίες - χωματερές μέσα στην πόλη και πρέπει να σταματήσει.

Ωστόσο προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα. Αν αυτή η εικόνα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε έναν άνθρωπο σίγουρα δε δημιουργήθηκε μέσα σε πέντε λεπτά. Για ποιο λόγο λοιπόν δεν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για να επέμβουν άμεσα; Επίσης είναι βέβαιο πως όλο και κάποιοι θα γνωρίζουν τον υπαίτιο αυτής της απαράδεκτης εικόνας.

Νεότερη Παλαιότερη