Προνόμια για τους κατοίκους με την "Κάρτα Δημότη" από το Δήμο Αγίας Παρασκευής


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προνόμια κατοίκου», θέτει σε εφαρμογή την «Κάρτα Δημότη».

Με την εφαρμογή αυτή, οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν προνόμια, είτε μέσα στην πόλη είτε εκτός αυτής, που αφορούν σε παροχές ιατρικών υπηρεσιών, εταιρειών, καταστημάτων κλπ.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την συνεργασία με δύο από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας μας, το ΙΑΣΩ και το ΗΗG (Metropolitan),που έχουν νοσοκομεία σε μικρή απόσταση από την πόλη μας και προσφέρουν προνομιακά πακέτα τιμολόγησης υπηρεσιών προληπτικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής ιατρικής.

Ο όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει γενική, μαιευτική, γυναικολογική κλινική, την παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ καθώς και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Στον όμιλο HHG(Metropolitan) ανήκουν τα θεραπευτήρια Metropolitan Hospital και General, ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, CRETA INTERCLINIC, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ Κύπρου και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντα HEALTH SPOT.

Ενδεικτικά αναφέρονται παροχές όπως:

Test SARS COV-2 PCR (ΙΑΣΩ 30€ και HHG 40€)

Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και στα επείγοντα περιστατικά σε εφημερεύουσες ειδικότητες.

Δωρεάν ή σε προνομιακή τιμή διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, υπερήχους, check up κλπ.

Επίσης στο ξεκίνημα του προγράμματός μας οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από τις παροχές της εταιρείας «ΜΙΚΡΟΝΑΝΑΛΥΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών εδώ και 30 χρόνια, με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Για παράδειγμα, ο κάτοχος της «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ» θα μπορεί να κάνει PCR TEST με μόλις 25 ευρώ, ενώ RAPID TEST με 8 ευρώ.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα (μέχρι να εκδοθεί η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ) είναι η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ, κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας που αποδεικνύει ότι ο αιτών είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής.

Επίσης, ο Δήμος καλεί τους ιδιώτες επαγγελματίες της πόλης μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ» ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ, να το δηλώσουν στον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Εξυπηρέτησης Πολίτη κ. Γιάννη Αργυρό (τηλ κ μέιλ).

Νεότερη Παλαιότερη