Στην κοπή πίτας του ΣΕΡΔΑΠ ο Γιώργος Οικονόμου

Στην καθιερωμένη κοπή πίτας των ΣΕΡΔΑΠ, των εργαζομένων στην καθαριότητα, βρέθηκε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Με την παρουσία του ο κ. Γιώργος Οικονόμου  ευχαρίστησε τους εργαζομένους για το δύσκολο έργο τους εν μέσω πανδημίας, υπογράμμισε την ανάγκη επίλυσης χρονίων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας στον τομέα της καθαριότητας, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: « Έχω αναφερθεί αναλυτικά στα προβλήματά σας, έχω εκδώσει ανακοινώσεις, είμαι πάντα δίπλα σας . Θα πω επιγραμματικά, ότι χάθηκαν άλλα δυόμιση χρόνια για να βρούμε αμαξοστάσιο, ελπίζω το θέμα να λυθεί. Μια σύγχρονη κοινωνία χαρακτηρίζεται, εκτός των άλλων, από  τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα θέματα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και της καθαριότητας. Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά δημόσια γιατί  σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε με την πανδημία, εσείς σταθήκατε στην πρώτη γραμμή της μάχης και τα βγάλατε πέρα σ΄ έναν υποστελεχωμένο δήμο κρατήσατε την πόλη καθαρή με όλα αυτά τα προβλήματα που έχετε. Είναι αδιανόητο σήμερα θέματα ρουτίνας όπως είναι οι πληρωμές των υπερωριών, οι πληρωμές των νυχτερινών, και όλα αυτά τα θέματα με τα ΜΑΠ τα οποία έχετε να μην αντιμετωπίζονται και να κάνετε αγώνες για τα αυτονόητα. Θέλω από καρδιάς άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα δώσουμε κι εμείς αγώνα, έχουμε εκφραστεί και επίσημα και μες στο δημοτικό συμβούλιο ώστε οι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου να γίνουν αορίστου. Σας ευχαριστώ πολύ.»

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη