Στην «Αττικό Μετρό» ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων

Στα γραφεία της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» βρέθηκε χθες (Δευτέρα, 21.02.2022) το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Νικόλαο Κουρέτα και να συζητήσουν το ενδεχόμενο κατασκευής στάσης μετρό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον κ. Κουρέτα να είναι πρόθυμος να ακούσει αναλυτικά την σκέψη και την πρόταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και εν συνεχεία να ακολουθεί ανταλλαγή απόψεων από όλους όσους μετείχαν στην συνάντηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ζορμπάς ως Δήμαρχος προσπαθεί να βρει λύση ώστε να πάρει σάρκα και οστά το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της πόλης, μιας και το 2011 είχε προβεί σε μια ανάλογη προσπάθεια, με τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», κ. Χρήστο Τσίτουρα.  

Δυστυχώς, η συνάντηση δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα καθότι οι εκπρόσωποι της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» δεν είδαν θετικά το αίτημα του Δήμου μας για δημιουργία στάσης μετρό στην κεντρική πλατεία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα του κόστους του parking στο μετρό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ». 

Νεότερη Παλαιότερη