ΕΝΕΒΑΠ: Να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες για τις ζημιές που υπέστησαν από την "Ελπίδα"

Την οικονομική αποζημίωση των επαγγελματιών της πόλης ζητάει η Ενωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής - ΕΝΕΒΑΠ λόγω της κακοκαιρίας μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

Σε απόγνωση έχει φέρει τους επαγγελματίες το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα μας την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Ιδιαίτερα στην Αττική πολλές περιοχές έμειναν για μέρες χωρίς ρεύμα, νερό, με τον κόσμο απομονωμένο από νοσοκομεία, φαρμακεία και άλλες πρώτες ανάγκες. Σε αυτές τις συνθήκες που ένα μεγάλο τμήμα του κόσμου προσπαθούσε να επιβιώσει ήταν φυσιολογικό να μην μπορέσει λειτουργήσει καμία επαγγελματική δραστηριότητα.

Με δεδομένο την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι επαγγελματίες λόγω της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης και της Πανδημίας κάνουμε έκκληση:

- Να παραταθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις για 10 μέρες προς το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α. ΕΥΔΑΠ) και εταιρείες ηλεκτρισμού ειδικά για τις πληττόμενες περιοχές.
    
- Να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την διακοπή ρεύματος, και τις φθορές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία και ευθύνη είχαν η περιφέρεια και οι Δήμοι
    
- Να αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις για την διήμερη αργία 25 & 26 Ιανουαρίου 2022 λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.


 

Για το Δ.Σ.

Ο Προέδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ      ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ


 

Νεότερη Παλαιότερη