"O Aη Βασίλης στην πόλη" και κάλαντα από την Φιλαρμονική του ΠΑΟΔΑΠ


 "Ο Αη Βασίλης στην πόλη"

- Tην Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 11πμ ο Αη Βασίλης με τα ξωτικά και τους βοηθούς του, θα διέλθουν από την πόλη, μοιράζοντας ευχές σε όλους και δωράκια στα μικρά παιδιά.

Συμμετέχουν οι "Φίλοι ποδηλάτου Αγίας Παρασκευής"

Κάλαντα από την Φιλαρμονική του ΠΑΟΔΑΠ

-Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 11πμ η Φιλαρμονική, με ανοικτό λεωφορείο, θα ψάλλει τα κάλαντα σε όλη την πόλη.

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά - Κάλαντα και συναυλία της Φιλαρμονικής στην Αγίου Ιωάννου.

-Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 11πμ τα παιδιά του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ και άλλα παιδιά, με επικεφαλής τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά θα παρελάσουν στην Αγίου Ιωάννου μοιράζοντας ευχές σε όλους και δωράκια στα παιδιά.



Υπενθυμίζεται πως, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ο ΠΑΟΔΑΠ έχει προγραμματίσει επίσης, τρεις συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον εξαιρετικό χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17-Τσακός):

1.Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ.: «Το ταξίδι του Ρούντολφ» ένα Χριστουγεννιάτικο gala με μουσική και τραγούδια από μιούζικαλ και όπερες. Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, με όχημα ένα παραμύθι. Τραγουδούν η Άννα Φιλιππάκη και ο Νίκος Καραγκιαούρης. Αφηγείται η ηθοποιός Τζένη Κάρνου. Διεύθυνση ορχήστρας, ο μαέστρος Θεόδωρος Λεμπέσης Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Προσέλευση από τις 7 μ.μ..

2.Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 2.30 μ.μ.: «Ανάψτε τ΄αστέρια», ένα μουσικό θεατρικό παραμύθι για παιδιά, από το Δημοτικό Ωδείο του ΠΑΟΔΑΠ. Τραγουδούν η Άννα Σαρτζίδου και ο Βασίλης-Δεναχής Κωστόπουλος. Αφηγείται η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, σε κείμενα Λευτέρη Ντρούβα. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χριστίνα Γεωργοπούλου. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα του Ωδείου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη. Προσέλευση από την 1 μ.μ.

3. Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ώρα 8 μ.μ.: «Χριστός γεννάται δοξάσατε», συναυλία με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια από την Μεικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα και την Χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαιτείται για τους ανηλίκους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσήσεως και για τους ανηλίκους self ή rapid test 48ώρου.


 

Νεότερη Παλαιότερη