Ζορμπάς προς Οικονόμου: Θα μείνει μόνος αν ασχολείται συνεχώς με «φαντάσματα»

Θα μείνει μόνος


Ο κ. Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» (ή ότι τέλος πάντων έμεινε από αυτήν), εξελίσσεται σε μόνιμο ταραχοποιό του Δημοτικού Συμβουλίου. Από την επόμενη των εκλογών ως τα σήμερα, βλέπει παντού «φαντάσματα», «παράνομους», «συνωμότες» ασχολούμενος αποκλειστικά με αυτά. Δεν τον πτοεί ότι ποτέ και τίποτα από αυτά που κατήγγειλε δεν επιβεβαιώθηκαν, ακόμα κι όταν εισέπραττε «στραπάτσα».

Η νέα ανακοίνωσή του, για δήθεν «χαμένες» επιχορηγήσεις που ήταν «κρυμμένες και «ξαφνικά βρέθηκαν» κλπ κλπ, αγγίζει (όπως όλες οι καταγγελίες του άλλωστε) τα όρια της γελοιότητας, αν δεν τα ξεπερνάει. Η συνεχής ενασχόλησή του με τα «φαντάσματα», δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με το πώς λειτουργεί ένας Δήμος, ποιες είναι οι νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την απορρόφηση και διάθεση κονδυλίων από τα διάφορα προγράμματα. Του έχουμε προτείνει να του κάνουμε «φροντιστήριο», αλλά δεν το δέχεται. Απλά γιατί νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Τον πληροφορούμε, ότι η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί, διεκδικεί και λαμβάνει επιχορηγήσεις από όπου αυτό είναι δυνατόν. Έως σήμερα, έχουμε καταθέσει προτάσεις για επιχορηγήσεις, που έχουν εγκριθεί, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ για έργα στην πόλη. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα μικροπαραταξιακά του συμφέροντα, κάτι που φαίνεται να τον ενοχλεί, σε σημείο όχι μόνο να  αμφισβητεί αλλά και να  υπονομεύει τις διεκδικήσεις μας με τις ενέργειές του. Νομίζει ότι αυτό είναι προς το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων; Πιστεύουμε ότι αυτό που τον απασχολεί είναι να βρίσκεται συνέχεια στην επιφάνεια μήπως και καταφέρει να αποκομίσει κάποιο προσωπικό  όφελος, σε βάρος όμως της πόλης και των δημοτών. Σ΄αυτή του την επιδίωξη, θα μείνει μόνος.

Δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»


Νεότερη Παλαιότερη