Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον ΓΣΑΠ αφιερωμένη στο προπονητήριο


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ


Χαιρετίζουμε την τοποθέτηση της Ένωσης Γονέων στο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν αθλητικά σωματεία, δηλαδή της έλλειψης αθλητικών χώρων και ιδιαίτερα της έλλειψης προπονητήριου. Θεωρούμε ότι μόνο κάτι καλό μπορεί να προκύψει από την παρέμβαση αυτή, ήδη δε συνεργαζόμαστε πυρετωδώς με την Ένωση και την ΚΑΠ για την από κοινού διεκδίκηση της άμεσης επίλυσης της ανέγερσης του προπονητήριου σε θεσμοθετημένο αθλητικό χώρο. Κατωτέρω παραθέτουμε απόσπασμα από την παρέμβαση της Ένωσης Γονέων.

«Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε  τις ανάγκες για προπονητήριο, για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώνουμε τη φωνή μας και προσυπογράφουμε τα αιτήματα αυτά, με μοναδική παράμετρο να μην είναι εις βάρος της σχολικής κοινότητας.

Η σχολική κοινότητα και οι φορείς του αθλητισμού ΔΕΝ βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Είμαστε στην ίδια όχθη και μαζί θα πρέπει να απαιτούμε από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή να υλοποιεί έργα προς όφελος της πόλης.  Η πόλη μας έχει το ευτύχημα να διαθέτει θεσμοθετημένους και κατάλληλους χώρους στα Πευκάκια (στην κάτω γειτονιά)  και στο Σταύρος Κώτσης (στην πάνω γειτονιά) προκειμένου να καλυφθούν οι υπαρκτές ανάγκες σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους. Δυστυχώς η πόλη τους στερείται τόσα χρόνια τώρα και οι χώροι αυτοί παραμένουν αναξιοποίητοι ενώ θα μπορούσαν να δώσουν  ΑΜΕΣΑ  λύσεις εάν υπήρχε πραγματική βούληση.»


Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ


Την Κυριακή 19/12/21 ο ΓΣΑΠ διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κοντόπευκο με την φροντίδα του τεχνικού μας διευθυντή Νίκου Τσίκου, της προπονήτριάς μας Κατερίνας Ναζίρη και της βοηθού της Αντιγόνης Αποστολάκη, έστω και χωρίς να καμαρώνουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών μας οι  γονείς τους στις κερκίδες, λόγω  της πανδημίας που μας ταλαιπωρεί. Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά γέλια και μουσική εκτυλίχθηκαν διαγωνιστικά παιχνίδια μπασκετικών δεξιοτήτων και πολύ παιχνίδι. Μοιράστηκαν δώρα  και όπως το επιβάλλει η μέρα προσφέρθηκαν γλυκά και χυμοί σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τέλος έψαλλαν τα αθλητικά μας κάλαντα με την ευχή του χρόνου να είμαστε υγιείς και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα όλοι μαζί με παρουσία των γονέων στο νέο προπονητήριο της πόλης μας. Οι νικήτριες των διαγωνισμών παρακολούθησαν την γυναικεία ομάδα μας στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ. Στο ημίχρονο οι μικρές μας είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις βολές, να κερδίσουν νέα δώρα και να συμμετάσχουν έτσι με τον τρόπο τους πιο ενεργά στο παρκέ με το γυναικείο τμήμα.


ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑΝΤΑ

Καλήν εσπέραν άρχοντες
κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη Θεία Γέννηση
να πω  στ’ αρχοντικό σας.

Όλοι μαζί οι άρχοντες
μες τη   χρονιά τη νέα
το λόγο σας  να δώσετε
για μας τη νεολαία
Ετούτο το Συμβούλιο
εδώ να  αποφασίσει
προπονητήριο  σωστό
γρήγορα  να μας κτίσει

 

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ

Στο τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο του 2021 συμμετείχαν μόνο δύο τμήματα , των γυναικών και των κορασίδων. Νεάνιδες, παγκορασίδες και μίνι θα επανεμφανιστούν του … χρόνου! Καλές γιορτές με υγεία!

Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 83-53(19-18, 19-12, 21- 19, 24-05)

Διαιτητές: Μαυρέλης, Μπαράκου (καλοί)


Τελευταίος αγώνας του 2021 της ομάδας μας των γυναικών με ευρεία και σημαντική νίκη. Το κλείσιμο της χρονιάς βρίσκει την ομάδα μας μόνη δεύτερη στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. 

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα κλείσει του … χρόνου, στις 09/01/22 στον εκτός έδρας αγώνα με τον ισχυρό Αμύντα και ακολουθεί ο δεύτερος γύρος με μια σειρά δύσκολων αγώνων, εντός και εκτός έδρας, στον οποίο θα δοκιμαστεί η αντοχή της ομάδας μας σε βάθος χρόνου. Πάντως μέχρι σήμερα μόνο θετική μπορεί να κριθεί  τόσο η παρουσία των αθλητριών μας στους αγώνες, όσο και η δουλειά του προπονητή μας. 

Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ, από την διακύμανση του σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα φαίνεται ότι ο αντίπαλος μας αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι», μια και ο στόχος του είναι η παραμονή στην Α2, ενώ η μεγάλη διαφορά στο σκορ δημιουργήθηκε στο δ’ δεκάλεπτο, όταν έπαψε πια να το παλεύει…

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 2, Στούπα 7, Χατήρα 4, Τσιαδή 18(2), Ακρίβου 4, Ευαγγελάτου 12, Τριανταφύλλου 4, Σακουλάκη 13(3), Καράμπελα, Γρίσπου 19.

Β. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΠΑΟ : 22-89 (6-26, 3-23, 6-24, 7-16)


Το Σάββατο 18/12 οι κορασίδες μας υποδέχθηκαν στο Κοντόπευκο την αήττητη ομάδα του Παναθηναϊκού. Και ενώ η Μαργαρίτα κέρδισε το τζάμπολ και η πρώτη επίθεση ήταν της ομάδας μας, η υπόλοιπη πορεία του αγώνα έδειξε ότι τα κορίτσια μας δεν είχαν το απαιτούμενο πείσμα, και τη θέληση να παλέψουν απέναντι σε έναν αντίπαλο με αδιαμφισβήτητη υπεροχή. 

Επόμενος αγώνας, σε περίπου ένα μήνα, στις 15/1/2022 με τον Κρόνο Γέρακα στη έδρα μας. Χρονικό διάστημα που οι κορασίδες μας, έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να αποδείξουν με τον καινούργιο χρόνο, ότι ανεξαρτήτως του Παναθηναϊκού, αξίζουν να βρίσκονται στην Α’ κατηγορία.
 
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Παγίδα, Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη, Δασκαλάκη, Κοντογιωργάκη, Κεϊσογλου, Πολυμένου, Κασκαβέλη, Σινάνογλου Κ.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία!!!

 


 Νεότερη Παλαιότερη