Ένα δημοτικό συμβούλιο που θύμισε Μάνο Αποστόλου και Φαρλάκαινα!

Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν εντελώς διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Καταρχήν είχαμε το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, κ. Κονταξή να ζητά 2-3 φορές συγγνώμη από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για μια τυπική ενημέρωση που δεν έκανε στο ίδιο αλλά στο Γραμματέα του Δήμου στα πλαίσια της διαπαραταξιακής επιτροπής για το νέο αμαξοστάσιο.

Του Στρατή Μαζίδη

Μετά κατά την ψήφιση του θέματος που αφορούσε στην ΚΟΙΠΕΔΑΠ ήταν ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που αντέδρασε στα σχόλια του Ανδρέα Γκιζιώτη και την απόφασή του να καταψηφίσει ενώ ο Βασίλης Ζορμπάς πήρε το λόγο για γεφυρώσει τη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Καθώς τους παρακολουθούσα μου ξέφυγε ένα...κοκορίκο όπως εκείνο του Γιώργου Κωνσταντίνου στο "Ξύπνα Βασίλη" όπου έχοντας επιστρέψει από την...Αργεντινή βλέπει μέσα στα μέλια τη Φαρλάκαινα με το γαμπρό του, Μάνο Αποστόλου να "τσακώνονται" ως προς το ποιος εκτιμούσε πάντα τον άλλο περισσότερο.

Πέρα από την εύθυμη διάθεση όταν το κλίμα δεν πυροδοτείται, κι αυτό ας το αντιληφθούν όλοι, οι συνεδριάσεις ακόμη και με σοβαρά θέματα προχωρούν γρήγορα ενώ ακούγονται οι απόψεις και όποιος παρακολουθεί, ενημερώνεται.

Οι εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι μετέπειτα ανακοινώσεις δε φέρνουν ψήφους σε όποια θέση κι αν κάθεται κανείς. Δεν ενδιαφέρουν τους πολλούς, αν όχι κανέναν. Οι δημότες επιζητούν τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη δημιουργία υποδομών και τη βελτίωση των υφισταμένων. Κι ένα κλίμα όπως της τελευταίας συνεδρίασης μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει.

Χρόνια Πολλά!

Νεότερη Παλαιότερη