Ήττα για την ομάδα των γυναικών ΓΣΑΠ και νίκη για τις νεανίδες

 Τo τζάμπολ από τον αγώνα των Γυναικών με τον Πρωτέα

 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ
 
ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ


Η ομάδα μας των γυναικών, παρά την ήττα από τον Πρωτέα, παρέμειναν ψηλά στην βαθμολογία και ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι νεάνιδες μετά το  ρεπό τους επανήλθαν στις νίκες, ενώ  οι κορασίδες ηττήθηκαν από την δυνατή ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ. Οι παγκορασίδες,  έχασαν μόνο με τρεις πόντους στον Άγιο Θωμά. Τα μίνι μας είχαν ρεπό.
                                                          



Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 43-72 (9-20, 10-15, 12-19, 12-18)


Διαιτητές: Κοτσίρης, Κούλης (πολύ καλοί)

Χάσαμε από μία ομάδα, η οποία εχθές έπιασε το καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της και απέδειξε ότι δίκαια είναι το  φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξε  με πάθος σε άμυνα και επίθεση και αυτό δείχνει πόσο μας υπολόγιζε. Από την άλλη μεριά εμείς επηρεαστήκαμε από τα τρία συνεχόμενα τρίποντα που επέτυχε ο Πρωτέας στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα να πετύχουμε τον πρώτο μας πόντο με βολή μετά από πέντε λεπτά! Οι αθλήτριές μας δεν το έβαλαν κάτω, το πάλεψαν με πάθος, αλλά ήδη είχε επικρατήσει ο εκνευρισμός, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά άστοχα σουτ από ευνοϊκές θέσεις. Πάντως οι φίλαθλοι είδαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με ωραίο και γρήγορο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, ο εκνευρισμός όμως της ομάδας μας ήταν καθοριστικός και δημιούργησε την μεγάλη διαφορά στο σκορ. Να σημειωθεί ότι η Γρίσπου έπαιξε με διάστρεμμα, ενώ η Καράμπελα και η Σακουλάκη δεν είχαν πλήρως αποθεραπευτεί.

Μετά από 7 αγωνιστικές παραμένουμε ισόβαθμοι με τον Πρωτέα στην πρώτη θέση, όμως δεν έχουμε κάνει το ρεπό μας που το έχουμε την επόμενη Κυριακή, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυνταχτούμε. Το επόμενο παιχνίδι μας θα γίνει την Κυριακή 12/12 με τον Ιπποκράτη στην Κω.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος):
Πενέλη, Στούπα 17(2), Χατήρα 5, Τσιαδή 7, Ακρίβου 4, Ευαγγελάτου 2, Μήτση, Τριανταφύλλου 2, Σακουλάκη, Καράμπελα 2, Γρίσπου 4, Μητροπούλου.
Πρωτέας Βούλας (Μίχα- Κουτρόγιαννου) Χατζηβασιλείου 10(2), Σπαθάρου 12(4), Κουζούκα, Χατζηδάκη, Ζουρνή 4,Σακελλαρίου Ο.13(1), Χατζηγιακουμή 4, Αναστασοπούλου Μ.17, Σκουμπάκη, Αναστασοπούλου Χ. 12, Σακελλαρίου Ν.


Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ : 39 – 29 (9-5,9-8,11-8,10-8)


Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι νεανίδες μας ξεκίνησαν νικηφόρα τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α  κατηγορίας. Τα κορίτσια μας πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και με απλή διαχείριση έφτασαν εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική 6/12/2021 στις 20:30 θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΝΚ στο κλειστό Δημ. Βικέλας.

ΓΣΑΠ (Χατήρας, Τσίκος):
Πενέλη 11 (1), Χατήρα, Κέντρου, Κυρκοπούλου 4, Μήτση, Δασκαλάκη, Χριστοπούλου 10 (2), Μητροπούλου 1, Κανιστρά, Κακοσούρη 11 (1), Κοντογιωργάκη, Κεΐσογλου 2.



Γ. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ  28-65 (4-16, 8-23, 5-18, 11-8)


Το Σάββατο 27/11 οι κορασίδες μας υποδέχθηκαν, στο γήπεδό μας, την ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ με τα περισσότερα κορίτσια μεγαλύτερα σε ηλικία από την ομάδα μας. Και ενώ αυτή τη φορά τα κορίτσια μας είχαν αυτοπεποίθηση, οι επιθέσεις τους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες επιθέσεις τελείωναν κάπου μεταξύ του κέντρου και του τρίποντου. Κάποιες άλλες έφταναν στη ρακέτα αλλά η αστοχία των κοριτσιών μας δεν έφερε το πολυπόθητο καλάθι. Η προσπάθεια των κορασίδων μας να πιέσουν στην άμυνα ήταν σαφής για αυτό και τα περισσότερα καλάθια που πέτυχε η αντίπαλη ομάδα ήταν εκτός περιοχής ρακέτας. Κρατάμε τα σημάδια βελτίωσης των κοριτσιών μας, γεγονός που δείχνει ότι η δουλειά του coach Χατήρα αρχίζει να αποδίδει. Επόμενος αγώνας, στον οποίο οι κορασίδες μας θα βάλουν τα δυνατά τους να πάρουν το ροζ φύλλο, το Σάββατο 4/12 στις 4μμ με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΣ στο γήπεδο Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ).

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Παγίδα 5, Σινάνογλου Α. 3, Δερμιτζάκη 2, Δασκαλάκη 4, Κοντογιωργάκη 2,  Κεΐσογλου 1, Σινιώρη, Πολυμένου 10, Σινάνογλου Κ. 1


Δ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Κορασίδων  της ΕΣΚΑ ο Σύλλογός μας συμμετέχει με την ομάδα των παγκορασίδων του, με βασικό στόχο την βελτίωση των αθλητριών και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών μετά και την περίοδο δύο ετών απραξίας.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ- ΓΣΑΠ 32-29


Tο Σάββατο 27/11  διεξήχθη ο εκτός  έδρας αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Τα κορίτσια μας προσπάθησαν αρκετά , ήταν μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία στις ελεύθερες βολές μας στοίχησαν στο να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα..

Αξιοσημείωτο  του αγώνα ήταν τα πολλά φάουλ της αντίπαλης ομάδας , πράγμα που δεν εκμεταλλευτήκαμε με τις ελεύθερες βολές. Στο τέλος τα κορίτσια  ήταν λίγο απογοητευμένα από το αποτέλεσμα, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι συμμετέχουν σε πρωτάθλημα κορασίδων και όχι παγκορασίδων, με στόχο μέσα από την  συμμετοχή τους αυτή να αποκτήσουν τις αναγκαίες εμπειρίες, ώστε να γίνουν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές.

Την επόμενο Σάββατο παίζουμε εκτός έδρας με την Φιλοθέη.
 
ΓΣΑΠ (Νίκος Τσίκος): Συρίγου, Τούτση, Αγριογιάννη, Μωραϊτη, Μαλισόβα, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά, Αθανασοπούλου, Κεχρή, Οικονόμου, Τοτού.

Νεότερη Παλαιότερη