Ευχαριστήρια εκδήλωση του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για την πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αγ. Παρασκευή

Ευχαριστήρια εκδήλωση για την επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ πραγματοποίησε χθες ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά και Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης σε κεντρικό κατάστημα της πόλης μας.

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στο πρόσωπο του καθώς και για την ανταπόκριση τους στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αλεφαντή τον οποίο και στήριξε για Προέδρο της Τοπικής Οργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Β Αθηνών ΝΔ  Δημήτρης Καιρίδης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής Δημήτρης Αλεφαντής, η π. Βουλευτής ΝΔ Ελευθερία Μπερνιδάκη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Δώρα Ρουμελιώτη, Σταύρος Γεωργίου, Μάρθα Τσιάνη και Αναστασία Πανούση, Νίκος Καλούδης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο π.Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Γιάννης Λογοθέτης Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, ο Νίκος Μαρκόπουλος π.Δημοτικός Σύμβουλος, ο Θοδωρής Μπριάννης Πρόεδρος Έφεδρων Αξιωματικών και πλήθος κόσμου.


 

 

Νεότερη Παλαιότερη