Να ανακαλέσει τις δηλώσεις του ο κ. Ζορμπάς ζητάει η ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής

Ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής Δημήτρη Αλεφαντή:

«Με λύπη μας πληροφορήθηκαμε ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς σε δηλώσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιέται αν υπάρχουν "χρυσαυγίτες" Ν.Δ.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έκλεισε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή και τα μέλη της.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο να ανακαλέσει άμεσα αυτές τις δηλώσεις του καθώς προσβάλλουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής:

 

ΘΕΜΑ: Οι δηλώσεις Ζορμπά περί ακροδεξιάς προσβάλλουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας - Καλούμε τον κ. Ζορμπά να ανακαλέσει και να συμμορφωθεί

Ενημερωθήκαμε με μεγάλη μας λύπη πως σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας σήμερα η οποία δεν πραγματοποιήθηκε  ο Δήμαρχος  καιμέλος της Ν.Δ κ. Ζορμπάς  χαρακτήρισε σε ανάρτηση του  «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ» τους δύο Επικεφαλής Δημοτικών  παρατάξεων που ανήκουν στην Ν.Δ.

Επειδή εκτός από εκλεγμένα μέλη στην ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ  ανήκουμε και στην  Δημοτική Παράταξη  «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη μας προσβάλλει έντονα αυτός ο χαρακτηρισμός και δηλώνουμε τα εξής:

Αποδοκιμάζουμε τις ύβρεις και τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ.Ζορμπά και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα και να συμμορφωθεί!


ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΤΟ
ΠΑΝΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΤΟ

Νεότερη Παλαιότερη