Αγωνιστική ανασκόπηση ΓΣΑΠ

 

Το Σάββατο 09/10 στο Κοντόπευκο οι κορασίδες άνοιξαν το αγωνιστικό καλεντάρι της περιόδου 2021-22 και το συνέχισαν οι νεάνιδες την Δευτέρα 11/10 στο γήπεδο του Προμηθέα στο Χαλάνδρι με μεγάλη αγωνιστική διάθεση και ζωντάνια. Οι προσπάθειές τους ήταν απόλυτα επιτυχημένες. Στο μεταξύ οι παγκορασίδες μας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των κορασίδων Γ κατηγορίας κέρδισαν τον αγώνα με τον Εθνικό Ελληνορώσων στα «χαρτιά», λόγω αδυναμίας συμμετοχής του αντιπάλου.  Ευχή όλων μας είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, χωρίς να διακοπούν  ξανά λόγω covid 19.
                                                          

Α. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

 
 ΓΣΑΠ-ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ  : 56-25 (5-6, 20-4, 16-11, 15-4)


Μαγική εικόνα το σκορ 5-6 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλη, αλλά όντας νευρική δεν κατάφερνε το ζητούμενο… Ο Δημήτρης μάζεψε τα κορίτσια και προσπάθησε να τα ηρεμήσει έτσι ώστε να αποδώσουν το ελάχιστο των δυνατοτήτων τους. Τα κατάφεραν, η μπάλα κυκλοφόρησε σωστά, μπήκε μέσα στην ρακέτα, τα σουτ μπήκαν εύκολα και από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου 10λεπτου η διαφορά άρχισε να παίρνει την ανηφόρα. Με 25-10 στο ημίχρονο ήταν  προφανές ότι το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε μια ευχάριστη προπόνηση. Ο ρυθμός διατηρήθηκε ίδιος στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, οπότε δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν όλες οι διαθέσιμες παίχτριες και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Ραντεβού το άλλο Σάββατο 16/10 στο γήπεδο του ΠΑΟ όπου μας περιμένουν τα δύσκολα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Πολυμένου, , Κοντογιωργάκη, Κείσογλου, Χατήρα, Δασκαλάκη, Σινιώρη.


Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ
 
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΓΣΑΠ : 26 – 60 (02-16,09-19,04-09,11-16)


Η  ομάδα μας, παίρνοντας την σκυτάλη από τις κορασίδες μας, ήταν εξίσου σαρωτική. Από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση, και δεν άφησε σε κανένα  σημείο  περιθώριο  στον  αντίπαλο  να αμφισβητήσει την αγωνιστική ανωτερότητά της, ενώ με το πολύ όμορφο μπάσκετ που έπαιξε απέσπασε δίκαια το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, οι οποίες αγωνίστηκαν όλες και στον προπονητή μας που με επιτυχία ξεπερνά τις ιδιαιτερότητες που έχει το ευαίσθητο τμήμα των νεανίδων.

Την Δευτέρα 18/10 στις 21:45 φιλοξενούμε στην έδρα μας την ομάδα της ΑΕΝΚ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 10, Χατήρα 13, Κέντρου, Κυρκοπούλου7(1), Αλεξάνδρου, Δασκαλάκη, Χριστοπούλου 5, Μητροπούλου 8, Κανιστρά,Κακοσούρη 14(2), Μήτση, Κοντογιωργάκη3(1)


ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
                
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΣΑΠ : 51-43 (16-06, 15-15, 09-13, 11-09)


Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Αυγερινός, Λεβεντάκος (πολύ καλοί)

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…» τα λάθη πληρώνονται. Με 9 στα 34 στα δίποντα και 19 λάθη δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις να πάρεις το ροζ φύλλο. Φυσικά η άμυνά μας ήταν καλή, το πάθος των αθλητριών μας ήταν σε υψηλό επίπεδο, αλλά προφανώς αυτά δεν μπορούν να σε σώζουν όλες τις φορές. Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού περιόρισε τον Κρόνο στους 51 πόντους μέσα στο γήπεδό του. Συνολικά κρίνοντας, η ομάδα μας με την εμφάνισή της έδωσε πάλι  ένα  δείγμα του τι μπορεί να πετύχει εφέτος, όμως υπό την προϋπόθεση ότι θα διορθώσει βασικούς τομείς του παιχνιδιού της. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και την στηρίζουμε χωρίς φόβο. Η προσοχή μας τώρα στο πρωτάθλημα  με πρώτη, για εμάς, αγωνιστική στις 24/10 με την Σαντορίνη στην … Σαντορίνη, αφού η αγωνιστική της 17/10 στο Κοντόπευκο με τα Μελίσσια μετατέθηκε για την Πέμπτη 28/10 και ώρα 19.00.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος):
Πενέλη, Στούπα 12(3), Χατήρα, Τσιαδή 2, Ακρίβου 2, Ευαγγελάτου 12(4), Τριανταφύλλου, Σακουλάκη 4, Γρίσπου 11. (Η Καράμπελα δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού).

Νεότερη Παλαιότερη