Βασίλης Γιαννακόπουλος: Πέμπτη 9/9/2021, ημέρα δικαίωσης ενός διαχρονικού αιτήματος όλων των πολιτών της Αγίας Παρασκευής

Μαζί με το Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο βάλαμε το θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Δημαρχείου.

Η πόλη μας, επιτέλους, αποκτά το δικό της σπίτι με την υπογραφή του Γ. Πατούλη, ο οποίος προέταξε τη χρηματοδότηση του έργου, ύψους 21 εκ. ευρώ.

Και ήμασταν όλοι παρόντες, και ο Α. Σιδέρης και ο Γ. Σταθόπουλος, αλλά και όσοι διαχρονικά συνέβαλαν ώστε σε 2,5 χρόνια, από τώρα, να είναι έτοιμο εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πολιτών.

Ευχαριστώ τον Γ. Πατούλη και το Β. Ζορμπά για την αναγνώριση της δικής μου συμβολής τόσο για τη διενέργεια του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και την ανάθεση των μελετών ως δήμαρχος, όσο και για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου, ως Αντιπεριφερειάρχης.

Επόμενος στόχος μας η ενοποίηση της πόλης με την υπογειοποίηση της Λ. Μεσογείων. Ένα κορυφαίο έργο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής που πρότεινα το 2008 και αποδέχτηκε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς.

Ο Περιφερειάρχης έχει ήδη αποδεχτεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης περιμένοντας τις ώριμες μελέτες από τη δημοτική αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη