Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:30 με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση 10ης Αναμόρφωσης και Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Τ. Κωστόπουλος).

2. Ακύρωση της αρ. 85/2021 Α.Δ.Σ & λήψη εκ νέου απόφασης για την έγκριση αποτίμησης και καταβολής των Μ.Α.Π. (Μέσων Ατομικής Προστασίας) σε χρήμα στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τα έτη 2019 & 2020 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Τ. Κωστόπουλος).

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποστολή αντιπροσωπείας στην ετήσια τακτική συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16/10/2021 στη Θεσσαλονίκη (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).

4. Λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση δύο θέσεων στάθμευσης για την ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση νηπίων από/προς τον παιδικό σταθμό στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Ευ. Γιαβάση (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).

5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Σολωμού 26, για αποκλειστική χρήση από συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).



Νεότερη Παλαιότερη