Μεγάλη η προσέλευση για rapid test στη λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος παραβρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/06 στην ειδική μονάδα δειγματοληψίας που στήθηκε στην οδό Επτανήσου όπου διενεργήθηκαν δωρεάν rapid tests στους επισκέπτες της λαϊκής αγοράς.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, το μαραθώνιο πρόγραμμα διενέργειας δωρεάν rapid test στις λαϊκές αγορές ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και η συμμετοχή των καταναλωτών της Αγίας Παρασκευής υπήρξε μεγάλη.

Από νωρίς το πρωί το ειδικό κιόσκι δειγματοληψίας στη λαϊκή αγορά Επτανήσου και Ανδρούτσου επισκέφτηκαν περισσότεροι από 140 καταναλωτές για προληπτική εξέταση και ενημέρωση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας από εξειδικευμένο κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών υγείας.

Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες: Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών Αττικής Σταύρος Μελάς, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Ιατρικού Τουρισμού Γιάννης Κεχρής.

«Στόχος της πρωτοβουλίας που καθημερινά ξεδιπλώνεται με τις εντολές του Περιφερειάρχη σε όλες τις γειτονιές της Αττικής είναι να ανακοπεί η αλυσίδα μεταδοτικότητας της πανδημίας» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος. Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, «δεν εφησυχάζουμε, προλαμβάνουμε, εμβολιαζόμαστε, μένουμε όλοι μας ασφαλείς».

Την κοινή αυτή δράση της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) συντόνισε ο Κωνσταντίνος Σφύρλας, Πρόεδρος της Γ’  Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ.


 
Νεότερη Παλαιότερη