ΠΑΟΔΑΠ: Αίτημα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου

 

Κατάθεση προτάσεως χρηματοδοτήσεως, από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Κατατέθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου, δια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, το αίτημα χρηματοδοτήσεως από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (στον άξονα προτεραιότητος  «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» της προσκλησης ΑΤ10 για την Πράξη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΟΤΟΥ»), το οποίο αφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις στο γήπεδο  ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΔΑΠ.

Η πράξη, ύψους 88.372 ευρώ, έχει ως αντικείμενο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υποδομών του γηπέδου και συγκεκριμένα των Γραφείων της Γραμματείας, των τριών (3) αποδυτηρίων, των βοηθητικών χώρων αλλά και του περιβάλλοντος εξωτερικού χώρου.

Είναι μία από τις πολλές συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, με στόχο την εκμετάλλευση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος και σκοπό την πραγματοποίηση σημαντικών έργων, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι κάτοικοι της πόλεως.

Η μελέτη συντάχθηκε από στέλεχος της Διευθύνσεως Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και θα εκτελεστεί βάσει Προγραμματικής Συμβάσεως που θα υπογραφεί μεταξύ του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ.

Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη