Πρόσκληση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και βουλευτές του Βορείου Τομέα στο Δ.Σ. για τον «Άη-Γιάννη»

Την προσεχή Τετάρτη, 15.05.2021 και ώρα 18.00 έχει συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση προτάσεων και λήψη απόφασης σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανεξέλεγκτη συνάθροιση στην πλατεία Άη-Γιάννη» στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Οικονόμου.

Πέραν της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι εκλεγμένοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, του Βορείου Τομέα καθώς επίσης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Τομέα κ. Παναγιώτης Κολλίντζας.

Οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα τρίλεπτης παρέμβασης στη συζήτηση, έτσι ώστε να αναλύσουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους ως προς την εξεύρεση λύσης στα θέματα της πλατείας του Άη-Γιάννη.
Νεότερη Παλαιότερη