Ενημέρωση για το Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για την επαναλειτουργία των Θερινών Κινηματογράφων, ο ΠΑΟΔΑΠ κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας, ότι έχει ήδη από μηνών προβεί στον κατάλληλο σχεδιασμό για την λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» -για φέτος το καλοκαίρι- και στις προεργασίες που απαιτούνται.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα επαναλειτουργήσει στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του 2ου Γυμνασίου (έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα στην Σχολική Επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως) με σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των κανόνων ασφαλείας για τον χώρο και τους θεατές.

Η διάρκεια των προβολών θα είναι, εκτός σημαντικού απροόπτου, από τις 12 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου 2021. Ήδη δε ο ΠΑΟΔΑΠ προχωρά στην αξιολόγηση για την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν, επιδιώκοντας να προσφέρει στους θεατές ποιοτικές ταινίες, σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν λόγω της καταστάσεως.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΔΑΠ αξιολόγησε τις προτάσεις-παρατηρήσεις των θεατών, που κατατέθηκαν στην προηγούμενη περίοδο (υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν συμπληρωθεί 835 ερωτηματολόγια) και θα ικανοποιήσει σχεδόν το σύνολό τους.

Πιστεύουμε ότι, φέτος, οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δημοτικό Κινηματογράφο θα είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τα προηγούμενα έτη, επιτυγχάνοντας τον στόχο μας που είναι «πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο δυνατά».

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη