Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Βασίλη Γιαννακόπουλου με το Δήμαρχο Ηρακλείου


Συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με το Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών μέσω των ΚΕΠ.
 
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος με το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκο Μπάμπαλο

Θέμα συζήτησης ήταν η περαιτέρω συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την αποτελεσματικότερη και χωρίς γραφειοκρατία ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα που άπτονται των μεταφορών. 

«Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας εξυπηρετούνται πλέον γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς ουρές και πολύωρες αναμονές στα γκισέ των υπηρεσιών Μεταφορών», επισήμανε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που πρόκειται σύντομα να τεθούν σε λειτουργία από την Περιφέρεια Αττικής.

«Στόχος είναι να ελαττωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος που απαιτείται για την ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών» τόνισε ο κ. Μπάμπαλος.

Να σημειωθεί πως, περισσότεροι από 300 κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπόρεσαν μέσα στο 2020 εύκολα, γρήγορα και απλά να αντικαταστήσουν την άδεια οδήγησής τους αξιοποιώντας το σύστημα διασύνδεσης των δημοτικών ΚΕΠ με το Τμήμα Εξυπηρέτησης των ΚΕΠ της Περιφέρειας Αττικής.


 

Νεότερη Παλαιότερη