"Ανοίγει τα ηχεία" η εστίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας την Παρασκευή και το Σάββατο

Σύμφωνα με τον Κύκλο Επαγγελματιών Εστίασης τα καταστήματα εστίασης αποφάσισαν να παίξουν μουσική, ως μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου από τις 21:00 ως τις 23:45.

Υπενθυμίζεται ότι η μουσική έχει απαγορευτεί στην εστίαση και είναι ένα από τα λίγα μέτρα που έχουν παραμείνει, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού, ενώ, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία και την επιβίωσή τους.

«Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι επαγγελματίες και προσθέτουν: 

«Θέλουμε να ακουστεί πάλι η μουσική στα μαγαζιά μας αυτές τις δύο ημέρες όπως πριν ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το μέτρο θέλουμε πάλι να ακουστούν μελωδίες και μουσικές με την ένταση και τον τρόπο που ακουγόταν πριν την πανδημία τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο».

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης διοργανώνει μια διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της Μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να «ανοίξουν» τα ηχεία τους και να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και η Ελλάδα πλημμυρίζει ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ! Συνάδελφοι, τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο είναι τεράστια.

Ας ξεκινήσουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις για κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της Μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας μαγαζιά δύο ταχυτήτων με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε γωνιά της χώρας!

Νεότερη Παλαιότερη