Γ. Σταθόπουλος: Το ψεύδος του πρώην και νυν δημάρχου


Στις 17 Μαΐου ανάρτησα, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, ανακοίνωση (που δημοσιεύτηκε και στο site της Δημοτικής μας Κίνησης την επόμενη μέρα) με την οποία επεσήμανα την ανικανότητα και τις οξύτατες δηλώσεις και ενέργειες του νυν Δημάρχου στο θέμα της Πλατείας Αγίου Ιωάννου.
 
Είναι γνωστό ότι αρχικά φρόντισε να ακυρώσει το εξαιρετικά σχεδιασμένο και δημοπρατημένο από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έργο μας ανάπλασης της Πλατείας, παρά το ότι στη προηγούμενη θητεία του δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Στην συνέχεια έφερε, πέρσι, τα ΜΑΤ και φέτος τις Αστυνομικές δυνάμεις.

Δυο μέρες μετά την ανάρτηση μου, στις 19/5 έγινε, σε καλό όντως κλίμα, συνάντηση των επικεφαλής παρατάξεων του Δήμου μας όπου διεφάνησαν δυνατότητες συνεννόησης χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις κατα της Νεολαίας και των καταστηματαρχών της περιοχής. Έγινε, μάλιστα, ενδιαφέρουσα συζήτηση για την εκ νέου σχεδιαζόμενη ανάπλαση. Είναι, συνεπώς, σαφές ότι η παράταξη του νυν Δημάρχου ψεύδεται όταν αναφέρει σε ανακοίνωση της, με το γνωστό αγενές και απαξιωτικό  ύφος, ότι η ανάρτηση μου έγινε μετά την συνάντηση. Λίγη προσοχή στις ημερομηνίες δεν θα έβλαπτε.

 
ΥΓ1: Ο πρώην και νυν Δήμαρχος έχει διατελέσει περισσότερο χρονικό διάστημα στην θέση του Δημάρχου από όσο η δική μας θητεία. Είναι θέμα απλής αριθμητικής.
 
ΥΣ2: ΟΛΑ τα έργα που έγιναν και γίνονται αυτή την στιγμή στην Αγία Παρασκευή (πλην των προκάτ αιθουσών Νηπιαγωγείων) είναι έργα της Δημοτικής μας αρχής. Δημαρχείο, Πεζοδρόμηση Κεντρικής Πλατείας, ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους, ΙΟΛΑΣ, ανάπλαση αθλητικών χωρών Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», αναπλάσεις προαυλίων Δημοτικών Σχολείων και Λυκείων, ασφαλτοστρώσεις, όμβρια, 14ο Νηπιαγωγείο είναι έργα που δημοπρατήσαμε (τα περισσότερα) στην θητεία μας ή σχεδιάσαμε και βρήκαμε χρηματοδότηση (Πάρκο «Στ. Κώτσης» και ΙΟΛΑΣ).

Δεν είναι φρόνιμο να ψεύδονται και σε αυτό.

Καταλαβαίνουν οι πολίτες.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”

Νεότερη Παλαιότερη