Διαδικτυακή εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα παιδιά από το Σύλλογο Γονέων ΠΑΙΣΔΑΠ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Με την πανδημία να μαίνεται και τα σχολεία να παραμένουν κλειστά σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπως και στην πόλη μας, η αναγκαιότητα λειτουργίας των σχολείων με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας είναι δεδομένη και οι παρεμβάσεις του Συλλόγου είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια σειρά διαδικτυακών πρωτοβουλιών με σκοπό την ενίσχυση της συλλογικότητας μεταξύ των γονέων και  της επαφής τους με το Σύλλογο.

Θέλουμε να σας καλέσουμε στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/3 στις 17.00, διαδικτυακά, με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει από την ψυχολόγο Παπαχρήστου Ανθή, με ειδίκευση στη συστημική- οικογενειακή συμβουλευτική και στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (CBT). Υπάρχει η δυνατότητα για όσους γονείς το επιθυμούν να στείλουν στο mail του Συλλόγου ερωτήσεις μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση. Μετά την παρουσίαση του θέματος, θα ακολουθήσει συζήτηση.

Μπορείτε να συμμετέχετε μέσω της δωρεάν πλατφόρμας zoom την οποία θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε σε υπολογιστή/ τάμπλετ/ κινητό και να πατήσετε το παρακάτω link:

https://us02web.zoom.us/j/85646136511


 

Νεότερη Παλαιότερη