Γιώργος Οικονόμου: Με καθυστέρηση η απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη


Το να φέρνει η δημοτική αρχή με καθυστέρηση ενός χρόνου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή, την απαλλαγή των δημοτικών τελών στις κλειστές επιχειρήσεις, που είναι υποχρεωτική από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και ταυτόχρονα να αλληλοσυγχαίρεται δημόσια είναι ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! Ποιος τους εμπόδισε να το κάνουν νωρίτερα όπως τους καλούσαμε επανειλημμένα και όπως έκαναν όλοι οι άλλοι Δήμοι;

Από πολλούς μάλιστα επαγγελματίες που επικοινώνησαν μαζί μας εξοργισμένοι από την μεγάλη καθυστέρηση, πληροφορηθήκαμε ότι η πλατφόρμα είναι ακόμη κλειστή για τον Δήμο μας!


Επίσης είναι εξωφρενικό να αυτοαποθεώνονται για την απόφαση επιστροφής των ποσών στους επαγγελματίες που αντιστοιχούν στην μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών του 2018 και εντεύθεν, που αποφάσισε το τότε Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής το εισπράττει παράνομα και καταχρηστικά μέχρι σήμερα, με τους λογαριασμούς ρεύματος. Έκαναν 20 μήνες να το καταλάβουν!!! ενώ και εμείς και η ΕΝΕΒΑΠ τους το λέγαμε σε κάθε ευκαιρία.

Τώρα θα ξεκινήσει ο υπολογισμός για να τακτοποιηθεί το ζήτημα, φυσικά με τους ρυθμούς της ασχετοσύνης και της ανοργανωσιάς που τους διακρίνει.
Η υπομονή όμως όλων αυτών που περιμένουν και συνεχίζουν να πληρώνουν, έχει εξαντληθεί.

Δώσαμε αγώνα για να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να γίνουν τα αυτονόητα για τους συμπολίτες μας επαγγελματίες που πλήττονται ιδιαίτερα και έτσι θα συνεχίσουμε.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη